1
Talis
Subdomain Issues
  • 2005/7/14 21:29

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


I thought this might have just been a 3rd party module issue but I just ran across the problem with newBB.

My site is installed in http://www.fantasticadvnetures.net/adnd which I have a subdomain setup of http://adnd.fantasticadventures.net.

Now, the install of XOOPS went fine, but now when I try to create Forum Categories, when I go save, it bombs and tried to load a page of:

http://adnd.fantasticadventures.net/adnd/modules...

instead of just http://adnd.fantasticadventures.net/modules...

Why?
Talis
-----
Fantastic Adventures - http://www.otalisman.com



2
Talis
Can't Add Users To Group
  • 2005/5/18 10:35

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


I created a new group last night and for the life of me I can't add users in via the Group Page - I have to go into each individual user and add the group to the user at the bottom of the page.



3
Talis
Re: new Amazon module - features
  • 2005/3/3 13:16

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


I'll have to find time to reinstall. Will try and get around to it this weekend sometime.



4
Talis
Re: new Amazon module - features
  • 2005/3/1 20:45

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


Quote:

wtravel wrote:
Hi Talisman,

Can you tell me what kind of errors you receive on which pages?

Well, I recently had to move my site from an independant Website host back to GoDaddy.com but since I even tried a complete reinstall and it still didn't work, I don't think the move is the issue but now I get some message about 'unable to access server, please refresh this page' (or something along those lines.)

I had to remove the module from public view until I can get it fixed.



5
Talis
Re: userinfo.php Displays Blank Page...
  • 2005/3/1 20:36

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


I had looked at the FAQ entry that was referred to before and thought it didn't apply to me since I wasn't getting any visible error.

That was the problem though - I loaded mainfile.php, resaved it and voila! No more blank screen!



6
Talis
Re: userinfo.php Displays Blank Page...
  • 2005/3/1 20:36

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


I had looked at the FAQ entry that was referred to before and thought it didn't apply to me since I wasn't getting any visible error.

That was the problem though - I loaded mainfile.php, resaved it and voila! No more blank screen!



7
Talis
Re: new Amazon module - features
  • 2005/2/28 3:36

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


Is this still being supported? I haven't heard anything new and mine quit working.



8
Talis
userinfo.php Displays Blank Page...
  • 2005/2/26 11:29

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


When trying to display the specifics for a user, all I get is a blank page...

I've tried turning on debug, viewing source -- all the usual troubleshooting things I can think of but it still displays a blank page.



9
Talis
Re: What is the use of a blog module in xoops?
  • 2005/2/17 4:27

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


Quote:

Stewdio wrote:
xcGal and myalbum-P come to mind for picture galleries.

I run XoopsGallery on my site and it's pretty easy to manage and looks good. :)



10
Talis
I Started Getting This - ERROR: requested index [-1] out of bounds [18]
  • 2004/12/10 2:11

  • Talis

  • Just popping in

  • Posts: 88

  • Since: 2004/3/24


What does it mean?




TopTop
(1) 2 3 4 ... 8 »



Login

Who's Online

58 user(s) are online (31 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 58


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits