21
RamteamJax
Re: Avatars dont show in Admin?

I don't think it's fixed.
I upgraded my XOOPS to 2.5.6. a couple of days ago, it completely f'ed up my website. So we had to go back to 2.5.5. I did exactly what's said in this topic, but all the replacements that you wrote down, were already the case in my files.

Same goes for all the other websites that I created with Xoops.

Any idea ? Everything else is up to date.

Thanks in advance.

Cheers,
Youri



22
RamteamJax
How to install Xoops Backup on different domain ?
  • 2012/10/15 8:52

  • RamteamJax

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2012/6/17


Hey there.

We are running a small gaming community and I've always managed it on my own company website using a subdomain.

I have registered a new domainname now including hosting and I want to operate the entire website from there..

But now there's a problem. At least, I think and I hope it can be solved quickly.
I kind of need the space on my company domain ...

Please read carefully what I have done and after that tried !! Thanks.

Here it goes:
- I made a backup from the entire xoops installation and database via DirectAdmin at my host.
- I downloaded the backup to one of my many harddrives.
- I installed the new Xoops via DirectAdmin on the new host/domain. Checked to see whether it worked. Worked fine.
- Unpacked the backup from the old domain and uploaded it to the root of the new domain (Click here). Here's where I noticed the first issue. Ofcourse, I thought .. had to set the new domain+path in the proper files. Did that and the errorpage disappeared and the site came up.
- Went into the "preferences" menu. Set the default style to the one I'm using (a heavily modified (graphically) version of XT-Game). Here's where I saw the first issue. It wouldn't let me set xt-game as the default theme.
- Hit the maintenance button and did the usual thing there (that what everyone does and advices). Nothing happened. So I went into the database itself via D/A and set it there. Now the theme shows up.

I edited several files which contained the old link+path to the new/proper link+path. Everything seems to work, like links 'n stuff.

But now the harsh issue.

By making a backup and downloading it to my computer, unpacking it and uploading it to the new domain (and setting all the paths/links straight), it makes me think/believe and/or it convinces me that there's nothing more to be done.

But as I see now, I have to re-redo the entire forum, all the blocks (I had like 20'ish blocks set up .. or even more), and other pages.

What action do I need to perform to get the blocks, pages and more to work properly ? I don't really have thát much time on hand as a family-man and my extremely busy company.

I hope you can help me with some guidelines.

Please dó read my steps ! I've tried a lot already !

Thanks in advance.
Cheers, Jax



23
RamteamJax
Re: Stay logged in instead of logging in every time
  • 2012/9/19 22:21

  • RamteamJax

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2012/6/17


XT_GAME, the make up is completely changed though (but did not remove any essential code !!)

but when I select the original installation theme, there is no option either.

I can't update to 2.6.x either, because my hoster (versio.nl) does not allow it (yet) and manually updating it results in an error.



24
RamteamJax
Re: Stay logged in instead of logging in every time
  • 2012/9/19 16:35

  • RamteamJax

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2012/6/17


2.5.5 .. but I can't find the option .. weird eh ?



25
RamteamJax
Re: Stay logged in instead of logging in every time
  • 2012/9/17 23:14

  • RamteamJax

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2012/6/17


Quote:

easyb9 wrote:
ask them to check remember me box when they are logging.


There is no such button. That's basically what I mean.
Can't find anything to configure that option either.

So ... anything else ?



26
RamteamJax
Stay logged in instead of logging in every time
  • 2012/9/17 14:12

  • RamteamJax

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2012/6/17


Hi.

Simple question. I've tried to search function, didn't come up with a proper answer.

How do I set my xoops installation so that our users will stay logged in forever until they log out ? It's quite annoying to log in every time I visit the website.

Thanks in advance.

Cheers,
Jax



27
RamteamJax
Language changer (e.g. dutch / english / german / french etc) for customers
  • 2012/8/25 21:54

  • RamteamJax

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2012/6/17


Hey there.

As I'm building my new company website (www.digi-fish.nl) which is in the completion fase, I'm looking for a way to add buttons to it so that my visitors can change the language suitable for them. Our clients/customers come from all over Europe, Australia and a few from Taiwan.

I fluently conquer the following languages:
- Dutch
- English
- German

My 'old' father helps me to support our french and spanish customers.

I know from way back when I still used vBadvanced i.c.w. vBulletin I had an option to set different languages.

I know there's language modules that set the language to e.g. dutch/german, but that's not what I'm looking for as you, hopefully, understand.

I don't want to make multiple identical websites for my customers.

So, I hope you understand what I mean, is there a module or a 'hack' to do that ?

I want to release my new website to my clients and customers on Tuesday 28th of August, since thén the real business starts again and the people who work for me, come back to work again :) (we always lock down our services for 5-7 weeks during the summer holiday. It's always worked for us, so why change it?).

Thanks in advance.

Cheers,
Jax

ps: I hope i put it in the proper section. If not, then please don't shoot me :P



28
RamteamJax
Xoops-clanpage runs slow, however xoop-companysite works like a charm..
  • 2012/8/8 11:08

  • RamteamJax

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2012/6/17


Hey there,

I've got some issues regarding xoops.

I run two Xoops site on my own domain and I got some emails from the people in our gaming community / clan that the clanpage runs terribly slow.

First I thought it was because of the Dot.tk domain extension I used for it (www.ramteam.tk), but even when using the real domain+path (http://digi-fish.nl/ramteam) it loads slow sometimes.

This only occurs however, when I (the people who emailed me about it do it like this too) start up my browser. The page set to open, is the clan website. I use the full path (digi-fish one), others use the ramteam.tk one.

I tested it on all my computers (we got 3 computers in the house, and 14 at the office (which is in the stone shed which is part of our house since last week hehe).

Now, we've got 2 internet connections here. One for private use, one for my company. Company connection is 500mbit fiberoptics, private connection is 30mbit adsl. On both connections, no matter what computer I use, the site runs slow, when starting up a browser.

I've installed the following browsers on several computers:
- Chrome (default brws)
- Firefox
- Opera
- Internet Expl

When I start up the browser, it keeps on loading and loading and loading ... When I highlight the link in the address bar and click enter, it loads up directly.

Wonder if anyone can tell me the issue here and the solution (if there is any).

On the same domain (www.digi-fish.nl) I'm running our company website (currently closed during the summer holiday).

This website is in the website-startup-list as well, but this one loads up directly.
I've installed basically the same modules as for the clanpage, however the clanpage has one other module (namely the Teamspeak3 one).

First I thought that thát should be it, but when I turn on my iMac and load up Chrome, it shows both Xoops pages (company site and clan site) directly.

So I'm kind of lost here.
Hope you can help me out.

Cheers,
Me



29
RamteamJax
Re: clone xoops index page (please read .. searched, cant find solution)
  • 2012/7/20 16:38

  • RamteamJax

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2012/6/17


hehe .. ;)



30
RamteamJax
Re: clone xoops index page (please read .. searched, cant find solution)
  • 2012/7/20 14:55

  • RamteamJax

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2012/6/17


Quote:

flipse wrote:
I have used the Dummy module for this many times. It gives you a nice empty page which can be filled with the blocks you like.


This is exáctly what I meant. Thanks !!




TopTop
« 1 2 (3) 4 5 »



Login

Who's Online

58 user(s) are online (25 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 58


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits