1
badb0iie
MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS
  • 2009/8/31 1:51

  • badb0iie

  • Just popping in

  • Posts: 41

  • Since: 2009/8/1 2


where do i go to change the setting to have my iframe open to a bigger view ...mine i only see 1/6 th of the area

http://myplayersclub.net/modules/myiframe/index.php?iframeid=1

thanks for the help =)

2
DonCurioso
Re: MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS

Hi,

you can configure with each uri you put on myiframe module.

Use 100% or full width of your center area.

Hope it helps

3
badb0iie
Re: MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS
  • 2009/8/31 18:48

  • badb0iie

  • Just popping in

  • Posts: 41

  • Since: 2009/8/1 2


done that.... dident work...
Width 100%

Height 100%

...
i set all of them at 100% ...still same ....

...


4
badb0iie
Re: MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS
  • 2009/9/1 1:24

  • badb0iie

  • Just popping in

  • Posts: 41

  • Since: 2009/8/1 2


there not a hack ,,i can go?

5
dbman
Re: MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS
  • 2009/9/1 1:57

  • dbman

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 172

  • Since: 2005/4/28


did you try pixel values?
i.e
width: 640px
height: 480px

This works for me with both pixel and percentage values with XOOPS 2.3.3 and my-iframe 1.4.

6
chco2
Re: MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS
  • 2009/9/1 7:43

  • chco2

  • Module Developer

  • Posts: 374

  • Since: 2004/3/5 1


I think the problem is related to CSS.
On many occasions (having problems with posts in Xforum currently) I set all the correct values for width etc, but depending on how the CSS file is setup, some other settings might have priority over the ones you set.
CSS is all nice and fine, but on large websites, with many modules, you have so many CSS files to go through and it is very hard to find what setting is causing what problem.

My current Theme in conjuction with Xforum is giving me some real problems and I just cannot figure out where it comes from. Big pain!

7
badb0iie
Re: MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS
  • 2009/9/3 0:52

  • badb0iie

  • Just popping in

  • Posts: 41

  • Since: 2009/8/1 2


=/

8
ghia
Re: MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS
  • 2009/9/3 1:13

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Where is this wrong sized frame?

9
sailjapan
Re: MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS

looks normal to me (macFF3.5.2)... what browser are you using?

10
chco2
Re: MYIFRAME - MODULE FOR XOOPS
  • 2009/9/3 6:26

  • chco2

  • Module Developer

  • Posts: 374

  • Since: 2004/3/5 1


Sailjapan and Ghia thanks for responding. Yesterday I was determined to get this fixed, so I went and gone through any meaningfull CSS file and html template to find and fix the solution. I did manage to straighten it out, it was a combination of CSS calls and settings in a table that messed things up. There was a relative setting that should not have been relative and using the code /code commands blew the text right of the screen. This I have not been able to fix, I do not know why. Instad I am using the quote /quote now, wich was messed up also, but that has been fixed.

Thanks for responding though!

Login

Who's Online

43 user(s) are online (26 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 43


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits