xoops forums

Goyko

Just popping in
Posted on: 2003/2/17 2:55
Goyko
Goyko (Show more)
Just popping in
Posts: 5
Since: 2003/2/10
#1

MassMail to members doesn't work...

Hi there,

does anyone know, wether the massmail feature in the admin should already be functioning?

For me it doesn't... stucks after klicking on a blank page.

Thanks in advance.
Goyko

Goyko

Just popping in
Posted on: 2003/2/24 5:11
Goyko
Goyko (Show more)
Just popping in
Posts: 5
Since: 2003/2/10
#2

Re: MassMail to members doesn't work...

Hi there...

just wanted to bring up the issue again...

Any idea or hint yet?

Goyko

w4z004

XOOPS Advisor
Posted on: 2003/2/24 13:46
w4z004
w4z004 (Show more)
XOOPS Advisor
Posts: 340
Since: 2001/12/13
#3

Re: MassMail to members doesn't work...

this is a know bug
Reported HERE

Haakon

Just popping in
Posted on: 2003/3/27 14:02
Haakon
Haakon (Show more)
Just popping in
Posts: 45
Since: 2002/1/25
#4

Re: MassMail to members doesn't work...

I just upgraded to rc3 on a site I am working on (not public yet).

When I try to email our measly 16 members, I get a blank page.

Another related problem is that in the member profile, even though I say that email should not be revealed, it is...

Haakon

Just popping in
Posted on: 2003/3/27 21:59
Haakon
Haakon (Show more)
Just popping in
Posts: 45
Since: 2002/1/25
#5

Re: MassMail to members doesn't work...

Oops. I discovered that when I wasn't logged in as Admin, the email-adresses does not show up in the members profile, if set not to...

But the other problem is still there :(

Haakon

Just popping in
Posted on: 2003/3/28 8:26
Haakon
Haakon (Show more)
Just popping in
Posts: 45
Since: 2002/1/25
#6

Re: MassMail to members doesn't work...

It works fine when I only mail one group. When I try to mail two, I get this errormessage:
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/hiqhorg/public_html/xoops/modules/system/admin/mailusers/mailusers.php on line 67

Goyko

Just popping in
Posted on: 2003/3/28 8:36
Goyko
Goyko (Show more)
Just popping in
Posts: 5
Since: 2003/2/10
#7

Re: MassMail to members doesn't work...

Quote:

Haakon wrote:
It works fine when I only mail one group.


Hi Haakon,

that's a very useful information, as long as it's not fixed in the release!
Thanks!
Goyko

w4z004

XOOPS Advisor
Posted on: 2003/4/1 11:46
w4z004
w4z004 (Show more)
XOOPS Advisor
Posts: 340
Since: 2001/12/13
#8

Re: MassMail to members [fixed]

this is fixed in the cvs.

SirTanksAlot

Friend of XOOPS
Posted on: 2003/4/1 22:12
SirTanksAlot
SirTanksAlot (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 34
Since: 2002/8/14
#9

Re: MassMail to members [fixed]

I'm a little bit confused here.. So please allow me to ask for some clarification.

1) This feature broke for me after I upgraded from Xoops2RC2 to Xoops2RC3. Is this the pattern that this thread is responding to?

2) If so, are the changes to fix this issue isolated to {xoops_dir}/modules/system/admin/mailusers/mailusers.php?

3) Should I be able to update that single file (or folder: mailusers) to patch my site?

I hope that my questions make sense, TIA for the clarification...

Herko

XOOPS is my life!
Posted on: 2003/5/26 14:23
Herko
Herko (Show more)
XOOPS is my life!
Posts: 4238
Since: 2002/2/4 1
#10

Re: MassMail to members [fixed]

I have upgraded my 1.3.x site to xoop 2.0.2, and I still get this error: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /opt/guide/www.wijkwebsites.nl/HTML/modules/system/admin/mailusers/mailusers.php on line 67


Seems to me that this problem hasn't been fixed at all... And I definately need to e-mail my users! Can this bug be resolved at least???

Herko