1
Goyko
MassMail to members doesn't work...
  • 2003/2/17 2:55

  • Goyko

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2003/2/10


Hi there,

does anyone know, wether the massmail feature in the admin should already be functioning?

For me it doesn't... stucks after klicking on a blank page.

Thanks in advance.
Goyko

2
Goyko
Re: MassMail to members doesn't work...
  • 2003/2/24 5:11

  • Goyko

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2003/2/10


Hi there...

just wanted to bring up the issue again...

Any idea or hint yet?

Goyko

3
w4z004
Re: MassMail to members doesn't work...
  • 2003/2/24 13:46

  • w4z004

  • XOOPS Advisor

  • Posts: 340

  • Since: 2001/12/13


this is a know bug
Reported HERE

4
Haakon
Re: MassMail to members doesn't work...
  • 2003/3/27 14:02

  • Haakon

  • Just popping in

  • Posts: 45

  • Since: 2002/1/25


I just upgraded to rc3 on a site I am working on (not public yet).

When I try to email our measly 16 members, I get a blank page.

Another related problem is that in the member profile, even though I say that email should not be revealed, it is...

5
Haakon
Re: MassMail to members doesn't work...
  • 2003/3/27 21:59

  • Haakon

  • Just popping in

  • Posts: 45

  • Since: 2002/1/25


Oops. I discovered that when I wasn't logged in as Admin, the email-adresses does not show up in the members profile, if set not to...

But the other problem is still there :(

6
Haakon
Re: MassMail to members doesn't work...
  • 2003/3/28 8:26

  • Haakon

  • Just popping in

  • Posts: 45

  • Since: 2002/1/25


It works fine when I only mail one group. When I try to mail two, I get this errormessage:
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/hiqhorg/public_html/xoops/modules/system/admin/mailusers/mailusers.php on line 67

7
Goyko
Re: MassMail to members doesn't work...
  • 2003/3/28 8:36

  • Goyko

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2003/2/10


Quote:

Haakon wrote:
It works fine when I only mail one group.


Hi Haakon,

that's a very useful information, as long as it's not fixed in the release!
Thanks!
Goyko

8
w4z004
Re: MassMail to members [fixed]
  • 2003/4/1 11:46

  • w4z004

  • XOOPS Advisor

  • Posts: 340

  • Since: 2001/12/13


this is fixed in the cvs.

9
SirTanksAlot
Re: MassMail to members [fixed]

I'm a little bit confused here.. So please allow me to ask for some clarification.

1) This feature broke for me after I upgraded from Xoops2RC2 to Xoops2RC3. Is this the pattern that this thread is responding to?

2) If so, are the changes to fix this issue isolated to {xoops_dir}/modules/system/admin/mailusers/mailusers.php?

3) Should I be able to update that single file (or folder: mailusers) to patch my site?

I hope that my questions make sense, TIA for the clarification...


10
Herko
Re: MassMail to members [fixed]
  • 2003/5/26 14:23

  • Herko

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 4238

  • Since: 2002/2/4 1


I have upgraded my 1.3.x site to xoop 2.0.2, and I still get this error: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /opt/guide/www.wijkwebsites.nl/HTML/modules/system/admin/mailusers/mailusers.php on line 67


Seems to me that this problem hasn't been fixed at all... And I definately need to e-mail my users! Can this bug be resolved at least???

Herko

Login

Who's Online

64 user(s) are online (38 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 64


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits