xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (JackJ)




JackJ

Community Support Member
Posted on: 2006/3/25 23:40
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#1

Re: New module - videoweb

Interesting concept.

These messages are nothing to worry, just notices of undefined code, they are not really errors.

Have you not tried debaser??

It plays any media format,has categories and a number of nice blocks, and a rating function

https://xoops.org/modules/repository/singlefile.php?cid=45&lid=1428

I have managed an embed in zmagazine, the zmagazine in the XOOPS download was uploaded before some bugs were sorted later, I applied the bugfixes, and have included the spaw wysiwyg etc. (only works in windows explorer) I will be making it available soon. I don't know if this works in the 2.2 series though.

Embed demo in my test site:

http://www.macambridge.com/zmagazine+index.category+1.htm

the code is for realplayer, but code can be added for other players
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein


JackJ

Community Support Member
Posted on: 2006/3/23 2:12
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#2

Re: wysiwyg and SPAW editors in 2.2.3 and/or zmagazine

Hello there,

Strangely enough I have fixed zmagazine with spaw for my own use. I like the layout of zmagazine--the version in the XOOPS download has a few bugs which were rectified in the standard wfsection stable version later-I added the fixes. For example emails to webmaster after article submission have the article links stuck at article 1 etc etc

The thing is I had to add hard code to sort the linebreaks thing out, or the html appears with large unwanted spaces due to the XOOPS text sanitizor--so the spaw editor has to be used on the back and front end. If you use the XOOPS editor you will have no linebreaks appear in the text. Spaw is not compatible with Firefox for those who dont know.

If this is of any use to you let me know. I have a few things to clean up.

On my test site you can see the layout of some categories:

http://www.macambridge.com/zmagazine+index.category+1.htm
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein


JackJ

Community Support Member
Posted on: 2006/3/20 17:45
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#3

Re: Content doesn't appear in custom blocks

Hi there

Nothing is appearing at all, did you go to system admin->groups and check the relevant block permissions for anon users etc?

Also try updating your system files in system admin->modules.

If this does not work could you switch on php debug in general settings and post the results.
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein


JackJ

Community Support Member
Posted on: 2006/3/19 12:34
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#4

Re: Xoops with IPB problems...

Of course? we had better no ask you anymore silly questions then..

I see you have posted at bbpixel, hopefully they can help.
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein


JackJ

Community Support Member
Posted on: 2006/3/19 11:46
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#5

Re: Xoops with IPB problems...

Hello

Have you activated the XOOPS 2.2.3 PM module Ex Profile module and checked the settings and permissions?
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein


JackJ

Community Support Member
Posted on: 2006/3/19 11:30
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#6

Re: How To set " Sorry, you don't have the permission to access this area"

Hi there

See this:

https://xoops.org/modules/smartfaq/faq.php?faqid=282
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein


JackJ

Community Support Member
Posted on: 2006/3/19 10:28
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#7

Re: Users cant register with no reason!

Hi there,

Difficult one. If anyone can fix it Monty can, it is dificult to solve this problem playing guessing games with no access to the site, could you also switch on php debug if you have not already.

Monty:

AM_CNRNU is a define in:

modules/system/language/english/admin/users.php

which means "Could not register new user"

If you are using muli-languages, it is possible the define is missing in yourlanguage files.

the error generates from this file:

admin/users/main.php around line 193

if (!$member_handler->insertUser($newuser)) {
$adduser_errormsg = _AM_CNRNU;
} else {
if (!$member_handler->addUserToGroup(XOOPS_GROUP_USERS, $newuser->getVar('uid'))) {
$adduser_errormsg = _AM_CNRNU2;

Perhaps this can assist?

I would perhaps overwrite these files in case any have been corrupted:

xoops root:

edituser.php
lostpass.php
register.php
user.php
userinfo.php

folders:

modules/xoopsmembers/index.php
modules/blocks/system.blocks.php
modules/system/admin/groupperm.php
modules/system/admin/users/main.php
modules/system/admin/users/users.php
modules/system/admin/preferences/main.php
modules/system/admin/groups/groups.php
modules/system/admin/groups/main.php
kernal/user.php
include/checklogin.php


otherwise your database may have problems, did you back up before you changed the prefix's etc? if your files are ok I supect something has went wrong when you did this? You may do this already, but its a good idea to backup your database regularily as possible, at least you can restore it if it becomes corrupted or even lost.

good luck..
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein


JackJ

Community Support Member
Posted on: 2006/2/13 20:57
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#8

Re: News module - Recent news block

Hi Nicki

I have not worked on this one yet, but recently found a hack for spotlight in another thread. I have it running on my site just now. The more I explore the news 1.4 module the more impressed I am, no need to use another articles module in my view..it is very powerful and comprehensive

thread Here

regards
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein


JackJ

Community Support Member
Posted on: 2005/11/17 23:49
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#9

Rotters

You used the book, downloaded? but not one joined, treated me the same as Catswolf?
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein


JackJ

Community Support Member
Posted on: 2005/11/9 23:56
JackJ
JackJ (Show more)
Community Support Member
Posts: 747
Since: 2003/8/31
#10

Re: Main Menu Missing

Yes the messages that appear at the bottom of the page with debug on, but if nothing obvious is showing? might be worth a look..

What version of XOOPS have you? if it is older than the recent 2.2x series it could be that when you go into blocks the main menu block is hiding, in this instance click on the box at the top of blocks menu admin, and choose blocks visible to "webmasters"..
Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting different results...

ALbert Einstein



TopTop
(1) 2 3 4 ... 71 »