1
Botats
Content Module problem
  • 2011/5/22 18:29

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


Xoops version - 2.0.13.2
Content Module version - 0.5

I am having an issue with this module. It will not allow access to to come content forms. When click on, for example, privacy policy. This message is received from Firefox:

"The page isn't redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies."

Other browsers just don't load the page.

Any help is greatly appreciated.



2
Botats
Re: wysiwyg editor not working
  • 2010/9/19 5:53

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


I checked and it seems that I do not have a "/class/xoopseditor" directory. So i uploaded the Xoop editor directory as you mentioned but had to uninstall because it was causing a conflict. I am back to square 1. Any other suggestions are welcomed.

I am intending to do an upgrade. The last look was very daunting for my newbie brain. That said, I will read the instructions again and attempt it in short order.

Thanks again!



3
Botats
Re: wysiwyg editor not working
  • 2010/9/19 3:34

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


Thanks for responding.

Xoops Version - The version of XOOP is 2.0.13.2 and previous AMS 2.41.

I did not conduct the original site set-up, so I am not sure what was done. Regardless, is there a way the get the new install editors to work, rather than comparing the old template with the new? I am not a wiz with html, so that could be problematic..

BTW the 2 editors showing up in preferences currently are Xoops editor & dhtml. It doesn't matter which one is chosen, they both show up as basic html editor. the reason for this post to begin with..



4
Botats
wysiwyg editor not working
  • 2010/9/19 2:41

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


I recently upgraded to AMS 3.0. The install wiped out the wysiwyg editor that was there previously. I uploaded ckeditor and frameworks. Not sure I have them in the right directories but it doesn't so show as an editor choice in AMS preferences after upating.

I need to get this to work, html for articles is a real pain. Is there a better wysiwyg editor I should be using? Is there a step I am missing? Any help is greatly appreciated. I am a newbie, so please explain in simple terms.

Thanks!



5
Botats
Re: Article information header AMS 3.0
  • 2010/9/7 9:51

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


I want to thank redheadedrod for pointing me in the right direction. I was finally able to resolve this issue.




6
Botats
Re: Article information header AMS 3.0
  • 2010/9/4 3:38

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


Thanks for responding.

What specific line of code am I looking for and what do I change it to?

I do not see/have the default template in my admin area. It is called something else?

Update: I was able to get rid of some the info (publish time, date, reads etc) that I didn't want. Still working on getting rid of the article number, rating and links.

I would keep rating and links but it only works for administrators. For whatever reason I can't seem to find where to give the public permissions for those.

Again any help is appreciated.



7
Botats
Article information header AMS 3.0
  • 2010/9/4 0:13

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


Can someone please tell me how to disable this function? I do not want that info showing up on articles.

"Article information header: which gives you author, audience, published date, version number, article ID and read counter at the top of each article"

I have been staring at code all day to no avail and I am getting cross-eyed. There must be a simple way to do this.

Please, Please, Please help.



8
Botats
Re: Upgrading To AMS 3.O from 2.41 module not found
  • 2010/9/3 16:43

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


Thanks, that worked.

But now it is showing the date the article was posted, the number of reads and the article number on each article. How do I turn those off? I can't seem to find where

I am not the most technical person so please remember that when you respond.



9
Botats
Upgrading To AMS 3.O from 2.41 module not found
  • 2010/9/3 8:34

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


So I have tried several times now to upgrade AMS 2.41 to 3.0. Everything seem to upload fine, but when I go to the back-end to upgrade I get this error message "XOOPS2_mod_AMS_3-00-final_Novasmart Not Found." The new 3.0 module does not show up in the admin area, just the note "module cannot be found" between the upgrade and info gifs.

Any clues as to what I am doing wrong would be appreciated. My XOOP version is 2.0.13.2.

Thanks



10
Botats
Re: Random Quote issue
  • 2010/9/2 2:49

  • Botats

  • Just popping in

  • Posts: 14

  • Since: 2010/8/29


Thanks all! The new version seems to be working. Your help is much appreciated.




TopTop
(1) 2 »



Login

Who's Online

70 user(s) are online (33 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 70


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits