xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (kgmetcalfe)




kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/24 7:01
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#21

Re: Links Dont Work

or you can do the xsas server thingy... might show you where your making the error...

myself i used the
WAMP5 1.44

read the readme's that come with... no matter which ...


kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/24 6:55
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#22

Re: Sports Community Website -- Requesting Review

snazzy. looks good - is bright. does not appear cluttered... is a lot of information for the eye to take in - might overwhelm some that dont know how to quick browse...

if i was a sports minded person i would be spending a lot of time there... might anyways just to say i do...


kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/24 6:51
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#23

Re: Need help figuring out what module to use....if any?

https://xoops.org/search.php?query=roster&action=results

try xroster or team - might be what your needing...

for an example

http://wztoys.org/xoops/modules/news/

left hand side - mp roster...


kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/24 2:44
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#24

Re: Is there a members registration module ...

thanks! do appreciate the answer.


kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/23 23:00
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#25

Is there a members registration module ...

Is there a members registration module that works... the system registration option that one can set - works only for about 100 persons.... then quits working. it still mails the registration to the webmaster address but does NOT mail the new registration confirmation to the new reg applicant...

i would have deleted the other 2 posts but i do not have the authority to do so...

is this understandable - or do i need to find a different way to explain it...

been like this now for 128 new registrations - i have to go in and do all the processing by hand... through the members panel... the new reg applicant never recieves notification they are accepted -

as i said - it worked for 100 registrations... very puzzling... would appreciate the help...thanks...


kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/23 19:35
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#26

Re: registration - failing to send

did i put this in the wrong forum section?

appologies if i did...


kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/23 14:46
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#27

registration - failing to send

why would new registrations not be sending - everything is set proper. as far as i know there is nothing being blocked.

this feature was working for about the first 100 or so registrations... but after that - i have had to manually go in and do the accepting thing... what possibly is the problme(s).

thanks


kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/23 14:30
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#28

Re: NEW problem: 2 projects with the same name in de.xoops.org

any way of making this "problem" go away - permanently?


kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/20 3:50
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#29

Re: A Site For Gamers

great looking site...


kgmetcalfe

Just popping in
Posted on: 2005/6/12 6:01
kgmetcalfe
kgmetcalfe (Show more)
Just popping in
Posts: 95
Since: 2005/3/24
#30

Re: problem with admin login

possible is the norton ( or other antivirus ) problem?? before you get into heavy duty coding....

LOOK here before you go further!



TopTop
« 1 2 (3) 4 5 6 ... 9 »