11
biomech
Re: extCal Language Settings
  • 2013/8/21 4:19

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


Hi Mamba,

Thanks for directing me to this thread. It gave me some things to look at, but I still couldn't find the reason why my install (2.5.6, extcal_2.37_Final) was giving me '_CAL_TUESDAY', etc instead of the English values. I ended up hard coding these into several files to solve my problems.

At this point I'm working on the Submit Event screen in the admin control panel. The start and end dates are not displaying correctly, and the pop-up calendar is not getting the date variables, as you can see from the attached image:

Resized Image

Not sure what is causing this...

- b -



12
biomech
Re: "User Profile" Module Broken
  • 2013/8/2 8:05

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


I have just now twice done this:

- Uninstall PM module
- Delete PM module data from server
- Downloaded and extract the full xoops install
- Uploaded the PM module to the server

And it still shows ver. 1.09 for the PM module in the module admin page.
I don't get it....

- b -



13
biomech
Re: "User Profile" Module Broken
  • 2013/8/2 0:02

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


I downloaded the upgrade script through this site and installed it. I assumed that would come with the latest PM version. I'll delete it and try again...

Thanks,

- b -



14
biomech
Re: "User Profile" Module Broken
  • 2013/8/1 14:01

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


Yes, I ran Upgrade. :)

Where is the best place to get the latest version - the Module repository?

- b -



15
biomech
Re: "User Profile" Module Broken
  • 2013/8/1 13:42

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


Thanks,

Working my way down, I got this when updating the PM module (ver 1.09):

Module data updated.
Updating templates...
Template pm_pmlite.html inserted to the database.
Template pm_pmlite.html recompiled
Template pm_readpmsg.html inserted to the database.
Template pm_readpmsg.html recompiled
Template pm_viewpmsg.html inserted to the database.
Template pm_viewpmsg.html recompiled
Rebuilding blocks...
Deleting module config options...
Config data deleted from the database. Config ID: 2397
Config data deleted from the database. Config ID: 2398
Config data deleted from the database. Config ID: 2399
Config data deleted from the database. Config ID: 2400
Adding module config data...
Config perpage added to the database
Config max_save added to the database
Config prunesubject added to the database
Config prunemessage added to the database

Failed to execute xoops_module_update_pm

Module Private Messaging updated successfully.

...
It says that it failed, and then that it updated successfully.
Do you know why?

Thanks,

- b -




16
biomech
Re: "User Profile" Module Broken
  • 2013/7/31 1:09

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


Thanks Mamba,

I went into Maintenance, cleaned all cache folders, emptied the sessions table, selected all tables and did a repair, logged out and back in again, and was still not able to access user profiles. I then went and performed Optimize, Check, Repair, and Analyze on the sessions table, logged out and back in, and was still not able to access user profiles.

Maybe I need to try re-installing the module?

- b -

PS: In the meantime, I ran a checksum on the files, found some differences, re-uploaded those files, confirmed ok via checksum. Then I uninstalled, re-uploaded, and re-installed the User Profile module, cleaned cache, emptied sessions table, repaired all DB tables, logged out/in, and .... still have the same problem. :)



17
biomech
Re: "User Profile" Module Broken
  • 2013/7/30 23:18

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


This broke again when I upgraded to XOOPS 2.5.6:


=========
User Profile 1.85 Final (2012/7/30)
by Jan Pedersen, Taiwen Jiang, alfred, Wishcraft
Updated:2013/7/31 9:12
=========

Logged in as admin, I can view my own profile, and the profiles of other admins, but when I try to view a non-admin user's profile, I get "Sorry, you don't have the permission to access this area." and get bounced back to my own profile.

Any idea what I'm doing wrong?

- b -



18
biomech
Re: mymenus 1.1 - dealing with current link highlight
  • 2013/7/30 13:56

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


Hi guys,

I'm using MyMenus 1.1 and XOOPS 2.5.6. I can't figure out how to get the current page link to highlight. I've tried setting CSS info in the links, but it has no effect on the appearance of the menu - no highlighting. I tried the hack that ianez showed below, but nothing changes.

Any ideas?

Cheers,

- b -



19
biomech
Re: how to make current menu item active using body id?
  • 2013/7/30 13:53

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


Hi mariane,

I came across this thread in the search for a way to highlight the current page. I've tried using MyMenus, but can't see anywhere to highlight the current page. Is it supposed to do it automatically? Or is it set in the CSS for each link in the menu? I have CSS info included in my link in MyMenus, but it still doesn't highlight when the page is loaded.

I'm using XOOPS 2.5.6.

Any ideas?

Cheers,

- b -



20
biomech
Re: Highlight menu link for current page?
  • 2013/7/30 12:44

  • biomech

  • Not too shy to talk

  • Posts: 161

  • Since: 2002/2/25


Thanks Mamba - will remember to use Google next time!! :)

Cheers,

- b -




TopTop
« 1 (2) 3 4 5 ... 15 »



Login

Who's Online

247 user(s) are online (159 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 247


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits