11
lykoszine
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/1 6:58

  • lykoszine

  • Module Developer

  • Posts: 244

  • Since: 2002/1/2 2


wfsections is essentially sections on steroids. It is worthwhile having a look at it you are using sections.

12
Herko
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/1 7:03

  • Herko

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 4238

  • Since: 2002/2/4 1


WF-Sections is a more advanced article management module. The sections module hasn't changed really since XOOPS 2.0 was released, and it will not change in the forseeable future -as the XOOPS Module Development Team now has the wf-sections module. So this 'core' module will most likely no longer be maintained or developed by the XOOPS Teams.
This does not mean that development should end here, it just means that it ends for our Team. Anyone else can pick up where we left.

Herko

13
Anonymous
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/1 7:06

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


Ok, I will give it a try.

Where can I get a final version of it, a none-beta?

I'll check the mod section but last I checked i think it said it had bugs?

Max

14
hightyde
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/1 7:42

  • hightyde

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2003/7/11


No I haven't cloned any modules, but I did change the directory name (from modules/mylinks to modules/directory) as well as change the modules's names (via admin -> modules) from Mylinks to Directory and News to Site News.

So the actualy block display becomes:

<snip>
Directory 34 592
Directory 34 592
Site News 20 997
Site News 20 997
Site News 20 997
Site News 20 997
Site News 20 997
</snip>

15
lykoszine
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/1 7:51

  • lykoszine

  • Module Developer

  • Posts: 244

  • Since: 2002/1/2 2


Hmmm, that would screw things up, cos the module uses the directory name to decide what module it is, so you should not be getting any info from your directory [mylink] module.

You only changed the 1 directory, the other changes are just the name, right?

Did you do a clean install, or an upgrade? And have you updated the module?

Still don't see why you should get multiple entries... Can I have a look at the site?

16
hightyde
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/1 9:21

  • hightyde

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2003/7/11


Sorry, lykoszine, my mistake... I have not changed any directory, only the name changes via admin -> modules.

I can't show you the stats block display because it's set viewable on our live site only for the admin. We can't display it publically until it's showing properly on our website. Kind of a catch-22, I know. Sorry about that.

I'm still playing with it to see if I can figure it out. I've just deleted to following code snippet from file "b_lykos_blocks_stats.php" because I didn't want it to show the stats for our news module:
Quote:
if($myrow['dirname']=='news') {
$resultn = $xoopsDB->query("SELECT storyid, counter FROM ".$xoopsDB->prefix("stories")." WHERE published<".time()." AND published>0 ORDER BY storyid");

$thecount=0;
$total=0;
while (list($id, $hit) = $xoopsDB->fetchRow($resultn)) {
$thecount++;
$total+= $hit;
}
$links['name'] = $myrow['name'];
$links['hits'] = $thecount;
$links['total'] = $total;
}

Interestingly enought, here's the resulting display:
Quote:
Directory 34 592
Directory 34 592
Directory 34 592
Directory 34 592
Directory 34 592
Directory 34 592
Directory 34 592


I noticed that both times the block displayed a total of 7 lines. Could it have anything to do with the fact that my main menu show a total of 7 links, in addition to the HOME link (there's acutally 8 modules that are active, in addition to the "systems" module), but only 7 is set to display on the main menu.

17
lykoszine
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/1 9:26

  • lykoszine

  • Module Developer

  • Posts: 244

  • Since: 2002/1/2 2


Hightyde

Yes, you are right there. There is a glaringly obvious bug, which I must thank you for pointing out. I will upload a fix tonight (GMT).

In the todo is an admin config, so you can select which stats are displayed, so you don't have to hack the code...

Thanks for that.

18
hightyde
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/1 9:33

  • hightyde

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2003/7/11


Quote:
There is a glaringly obvious bug...


Thanks, lykoszine. I for one am extremely thankful that your coding skill is such that this bug is "glaringly obvious" for you. And that I no longer need to "try" to find it, because I still have no clue where it is located.

Thanks again for this excellent block. I look forward to the new update.

And your planned admin config feature sounds great! Can't wait!

19
lykoszine
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/1 9:49

  • lykoszine

  • Module Developer

  • Posts: 244

  • Since: 2002/1/2 2


It is glaringly obvious to me, because I wrote the thing. And then only because you pointed it out to me.

Cheers

20
DobePhat
Re: Lykos Blocks 1.2
  • 2003/12/2 2:11

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


Ill get in touch with regard to forum by topic!
Cheers!

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

71 user(s) are online (48 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 71


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits