31
BeautyBrains
Re: upgrading problem

Something is not right on my site and I'm determined to figure it out.

I have one of the old XOOPS themes (imago06), could you please tell me how to modify the main menu section so it looks like the current XOOPS menu; thinner fonts etc.

32
zulyunus
Re: upgrading problem
  • 2009/8/14 17:44

  • zulyunus

  • Just popping in

  • Posts: 10

  • Since: 2009/7/29


Tq Ghia...I have restored all the backup files and upgrage to 2.3. really terrible huhu...

Now my other problem is I cannot edit the module administration page. Before this it's ok but suddenly everytime I try to edit (e.g. to change the 1 value to 0, or to uninstall certain modules) I will be redirected to the system configuration page without the modules setting being changed.

Why? Is it something to do with the permission of my files on ftp software? or what?

tq in advance.

33
ghia
Re: upgrading problem
  • 2009/8/14 20:36

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Quote:
I have one of the old XOOPS themes (imago06), could you please tell me how to modify the main menu section so it looks like the current XOOPS menu; thinner fonts etc.
Look in the css files of your theme directory and add the required formats to the #mainmenu and #usermenu selectors.

34
ghia
Re: upgrading problem
  • 2009/8/14 20:37

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Quote:
Now my other problem is I cannot edit the module administration page. Before this it's ok but suddenly everytime I try to edit (e.g. to change the 1 value to 0, or to uninstall certain modules) I will be redirected to the system configuration page without the modules setting being changed.

Why? Is it something to do with the permission of my files on ftp software? or what?

Is nothing changeable in admin or only some pages?

35
BeautyBrains
Re: upgrading problem

ghia, I didn't bother to continue working from the upgrade, there were too many hitches. Instead I did a fresh install and transfered my database and I am using the XOOPS theme that came with the install.

Now my links mod is no longer working, I installed the happy linux but it didn't change anything. For my newbb, it's not allowing me access to the forums
https://xoops.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=65176&forum=28&post_id=293789

I did everything in the above link

36
zulyunus
Re: upgrading problem
  • 2009/8/22 18:42

  • zulyunus

  • Just popping in

  • Posts: 10

  • Since: 2009/7/29


Quote:
Is nothing changeable in admin or only some pages?


I cannot uninstall or rename the modules after activate it. Or hide (set value as "0") to hide from main menu.

37
ghia
Re: upgrading problem
  • 2009/8/22 19:41

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


How many modules do you have on that module manager page?

38
zulyunus
Re: upgrading problem
  • 2009/8/25 4:49

  • zulyunus

  • Just popping in

  • Posts: 10

  • Since: 2009/7/29


32 modules...so?

39
ghia
Re: upgrading problem
  • 2009/8/25 5:50

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


If it are the lasts modules in the list that seems unmanageable, then it could be you have an issue with Suhosin.

40
zulyunus
Re: upgrading problem
  • 2009/8/25 7:39

  • zulyunus

  • Just popping in

  • Posts: 10

  • Since: 2009/7/29


I will try that first. Tq ghia.

Login

Who's Online

558 user(s) are online (299 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 558


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits