1
Fastian
TinyEditor .. Is this possible ?
  • 2006/2/7 23:51

  • Fastian

  • Not too shy to talk

  • Posts: 156

  • Since: 2005/6/6 0


Hi

I just installed this editor and Waooo. It’s really Amazing. Having so many options makes formatting very easy.

Just one thing will make this Perfect for me

In Editor's theme I have three options
"default" , "simple" & "Advanced"

Is this possible that As a Webmaster, I always get "Advanced" theme and Registered users get "simple" theme???

My users don’t need to have that many options and this will only confuse them.

On the other hand, I will love to use them.

I m using XOOPS 2.0.13.2
I m not a Programmer
BUT
I m a Good Learner

2
frankblack
Re: TinyEditor .. Is this possible ?
  • 2006/2/8 6:58

  • frankblack

  • Just can't stay away

  • Posts: 830

  • Since: 2005/6/13


Quote:
Is this possible that As a Webmaster, I always get "Advanced" theme and Registered users get "simple" theme???


This is the reason why I made inbetween. This is a clone of ralf57's tinyeditor, but it comes with permissions and toolsets. This means that you can create toolsets for every group.

3
Fastian
Re: TinyEditor .. Is this possible ?
  • 2006/2/8 11:06

  • Fastian

  • Not too shy to talk

  • Posts: 156

  • Since: 2005/6/6 0


6.37 mb of zip file. That must be something very smart. I guess it will have all available options as an editor. I am going to try it on my local server.

About TinyEditor, Does this way of permission need so many changes??

Isn’t that possible like

if(admin)
theme="Advanced"
else
theme="Simple"

By changing in some files ??
I m not a Programmer
BUT
I m a Good Learner

4
frankblack
Re: TinyEditor .. Is this possible ?
  • 2006/2/9 5:22

  • frankblack

  • Just can't stay away

  • Posts: 830

  • Since: 2005/6/13


Quote:
6.37 mb of zip file. That must be something very smart.


Of course! The plugins insertcode, ibrowser and imanager incorporate other well-known-scripts which make the plugins bigger.

Quote:
Isn’t that possible like

if(admin)
theme="Advanced"
else
theme="Simple"

By changing in some files ??


The definition which theme will be used is set in tinyeditor / include / initcode.php.

$tiny_theme getConfigValue('tinytheme');

5
philou
Re: TinyEditor .. Is this possible ?
  • 2006/2/9 8:38

  • philou

  • Quite a regular

  • Posts: 384

  • Since: 2002/5/6 8


frankblack, your version is very good.
I work to include this in a new version of wf channel and it's a very good work.
I have just one 'problem'
When I use the FCK editor I can include the editor in a linebreak when I call it from the xoopsform class.
When i use inbetween (or other WYSIWYG editor) it can't work properly. An idea ?

ex for FCK :
case 'fck' :
            if ( 
is_readable(XOOPS_ROOT_PATH.'/modules/'.$xoopsModule->dirname().'/admin/fckeditor/fckeditor.php'))    {
                    
$fckeditor_root XOOPS_ROOT_PATH.'/modules/'.$xoopsModule->dirname().'/admin/fckeditor/';
                    include 
XOOPS_ROOT_PATH.'/modules/'.$xoopsModule->dirname().'/admin/fckeditor/fckeditor.php';
                    
ob_start();
                    
$oFCKeditor = new FCKeditor('page') ;
                    
$oFCKeditor->BasePath    XOOPS_URL.'/modules/'.$xoopsModule->dirname().'/admin/fckeditor/' ;
                    
$oFCKeditor->Value        $page ;
                    
$oFCKeditor->Height        500 ;
                    
$oFCKeditor->Width        '99%';
                    
$oFCKeditor->Create() ;
          
$sform-> insertBreak"<b>"._AM_CHANA _AM_WORDCOUNT $total_words."</b>" 'bg3');
                    
$sform-> insertBreak(ob_get_contents(), 1);
                    
ob_end_clean();
                } else {
        
$sform-> insertBreak"<b>"._AM_CHANA _AM_WORDCOUNT $total_words."</b>" 'bg3');
                
$sform-> addElement(new XoopsFormDhtmlTextArea($caption'page'$page2060));    
                }
        break;


and so the editor is in full width mode.
I can't do this for the other editor :
case 'inbetween' :
              if ( 
is_readable(XOOPS_ROOT_PATH "/class/xoopseditor/inbetween/forminbetweentextarea.php"))    {
                include_once(
XOOPS_ROOT_PATH "/class/xoopseditor/inbetween/forminbetweentextarea.php");
        
$sform-> insertBreak"<b>"._AM_CHANA _AM_WORDCOUNT $total_words."</b>" 'bg3');
                
$sform-> addElement(new XoopsFormInbetweenTextArea(array('caption'=>$caption'name'=>'page''value'=>$page'width'=>'100%''height'=>'400px')));
            } else {
        
$sform-> insertBreak"<b>"._AM_CHANA _AM_WORDCOUNT $total_words."</b>" 'bg3');
                
$sform-> addElement(new XoopsFormDhtmlTextArea($caption'page'$page2060));    
                }
        break;


any Idea ???
Resized Image - - Resized Image

6
Fastian
Re: inbetween. .. The best ?
  • 2006/2/9 17:42

  • Fastian

  • Not too shy to talk

  • Posts: 156

  • Since: 2005/6/6 0


I started this thread to get help for Tiny editor. But I guess I have found The Best alternative for it. inbetween is really what I was looking for. The added permission & toolset make it perfect for my needs.

Tinyeditor has a small bug in it. It was giving trouble with picture upload as my XOOPS is on subdirectory. This is not the case with inbetween.

frankblack

I have a question for U

With tinyeditor, I was able to go through the whole upload directory when using Image Manager. That makes possible to use an image if it is uploaded else where.

With inbetween, I can’t move up. I am restricted in its directory. May be this is coz of the per-user directories feature.

But is that possible that keeping all these features intact, I can move in upload directory?

One more thing. The English language file for Image Manager plugin is not entirely in English. Just one thing I noticed.
I m not a Programmer
BUT
I m a Good Learner

7
frankblack
Re: inbetween. .. The best ?
  • 2006/2/10 18:56

  • frankblack

  • Just can't stay away

  • Posts: 830

  • Since: 2005/6/13


@fastian: Thx for your comment, but the applause must go to ralf57, the tinymce-team and all the others, which contributed their plugins.

Quote:
But is that possible that keeping all these features intact, I can move in upload directory?


Yes, this is possible. I think I will implement this in 1.11, after I added and tested the superb insertdiv-plugin.

@philou: I will look into this, if you give me a download-link to this wf-channel-version.

Looked at the code you supplied and the difference between both editor-calls is, that with FCK you call it as part of the insertBreak, but your snippet with inbetween shows that you add just another element with caption and so on. I will test this and give you some feedback.

BTW: I never worked with the FCKeditor, so this must NOT apply to the XOOPS-version, but there is a report about a vulnerability concerning uploads: README

8
frankblack
Re: inbetween. .. The best ?
  • 2006/2/10 19:35

  • frankblack

  • Just can't stay away

  • Posts: 830

  • Since: 2005/6/13


@philou: Here is your solution, pretty easy in the end!

$editor = new XoopsFormInbetweenTextArea(array('caption'=> '''name'=>'page''value' => $page'width'=>'100%''height'=>'400px'),true);
$sform-> insertBreak($editor->render(), 'bg3');

9
philou
Re: inbetween. .. The best ?
  • 2006/2/11 7:28

  • philou

  • Quite a regular

  • Posts: 384

  • Since: 2002/5/6 8


Yes! ! ! I did not have the good idea; -) thank you very much!!
Resized Image - - Resized Image

10
cerbero
Re: inbetween. .. The best ?
  • 2006/2/21 17:04

  • cerbero

  • Not too shy to talk

  • Posts: 191

  • Since: 2003/9/11


I'm interested on integrate inbetween in a few modules:

Edito 2.31
Content 0.5
Wf-channel

Does anyone made it? Please, i'm not a coder, but can offer a translation to spanish
...

Login

Who's Online

56 user(s) are online (30 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 56


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits