1
nuker
periods at end of emails
  • 2006/1/18 0:27

  • nuker

  • Not too shy to talk

  • Posts: 129

  • Since: 2002/12/14


anyone else notice that any emails that appear in XOOPS has a period appended to it?

this appears in both the mailto address and on the browser.

xoops 2.2.3

2
jdseymour
Re: periods at end of emails

No, my 2.2.3 site's email addresses appear normal. The only thing that I know that requires a period at the end is for the Mail Exchange (MX) records.

I just checked and both of my MX records do not have periods on the end. Perhaps modify yours and see if it helps. If on a shared server ask your host to modify.

Not sure if it is the reason, but just an observation from someone without the problem.

3
nuker
Re: periods at end of emails
  • 2006/1/18 3:55

  • nuker

  • Not too shy to talk

  • Posts: 129

  • Since: 2002/12/14


but would mail exchanger append periods to the end of email addresses on a website?

www.attitudesforeducation.com/modules/archcontact

this is an example. this appears all over the website, wherever i insert an email address.

even if i manually insert the mailto tag into the code, a period still gets appended...

this is weird.

4
JMorris
Re: periods at end of emails
  • 2006/1/18 4:28

  • JMorris

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2722

  • Since: 2004/4/11


Hmmm... That doesn't make a lick of sense. If you manually create the mailto code, it should display exactly as you code it. There is nothing in XOOPS that would change this.

You may want to check with you're hosting provider and see if there is anything on their end that may cause this.

That is a puzzling.

Best Regards,

James
Insanity can be defined as "doing the same thing over and over and expecting different results."

Stupidity is not a crime. Therefore, you are free to go.

5
nuker
Re: periods at end of emails
  • 2006/1/18 13:35

  • nuker

  • Not too shy to talk

  • Posts: 129

  • Since: 2002/12/14


i have other websites with the same host... XOOPS and non-xoops. this is the only site has this problem.

6
Deadfire
Re: periods at end of emails
  • 2006/1/25 18:06

  • Deadfire

  • Just popping in

  • Posts: 4

  • Since: 2006/1/25


Did you find the cause of this problem?

I am running XOOPS 2.3 and have checked with my Hosting provider and still cant find out why I have this same problem. I can enter the email manualy or any other way and still get that same . at the end of them. And it doesnt matter where the email is, Profiles, Forums, Content, etc.

7
supernix
Re: periods at end of emails
  • 2006/1/25 18:19

  • supernix

  • Not too shy to talk

  • Posts: 151

  • Since: 2003/3/13


Guys I noticed this to but it really does not matter since when you click the email it works fine anyway. So the period is realy irrelevant.

8
jlm69
Re: periods at end of emails
  • 2006/1/25 18:30

  • jlm69

  • Module Developer

  • Posts: 719

  • Since: 2002/7/19


There was a fix posted here before, the link is below.
and it did effect the email


https://xoops.org/modules/newbb/viewto ... id=184981#forumpost198191

Hope this helps,

John

9
Deadfire
Re: periods at end of emails
  • 2006/1/25 23:58

  • Deadfire

  • Just popping in

  • Posts: 4

  • Since: 2006/1/25


Oh Yeah... So as soon as i can i will take a look at this but from what i have seen it looks as if this will fix my problem.

Thanks so much for the help!

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

68 user(s) are online (32 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 68


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits