xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (dyraven)




dyraven

Just popping in
Posted on: 11/6 17:56
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#1

Re: The Protector module is blocking my IP address.

I am having the same problem. What did you do to fix it?


dyraven

Just popping in
Posted on: 2015/6/29 18:47
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#2

Suggest DVD/CD Database

Can anyone suggest a module for creating a searchable DVD movie/CD music database? I am still using Xoops2.4.5.

The idea is to have my DVD's cataloged on my site so that I can access them via wi-fi on my Ipad. Any ideas?


dyraven

Just popping in
Posted on: 2012/2/13 6:27
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#3

Re: Register problem

I am having the same exact problem with the same version. How do we fix this?

http://www.free3dcontent.net/


dyraven

Just popping in
Posted on: 2012/2/2 10:08
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#4

Re: Profile 1.75 - With User Speedtests for Registration

Download has the wrong Readme file. It is for xpayment! What a bunch of idiots.


dyraven

Just popping in
Posted on: 2012/2/2 3:19
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#5

Forms not showing in Admin

I am having issues with 'create a category' in several modules including Publisher. I have tried wfsection and freesection and have the same result. When clicked, I lose the header but the tabs show up. It says "Fill the following form..." but there is no form. I have the permissions setup correctly.

I searched the forums for this problem, but couldn't find anything relevant. Is there a frameworks I am missing?

I use Xoops 2.5.1a (recently upgraded from 2.33)


dyraven

Just popping in
Posted on: 2012/1/15 22:42
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#6

Re: Help. My host changed my IP

Starting my upgrade now. Thanks for the help.


dyraven

Just popping in
Posted on: 2012/1/15 20:42
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#7

Re: Help. My host changed my IP

Thanks Rod.

It appears that there is indeed 'crosstalk' going on with having both IP's active. Unfortunately, since this is controlled by the hosting company, there isn't anything I can do about that. But, I think the problems may be bigger then that...

I have been researching Php version updates. There were a LOT of bugs in php ver 5.3.x but the change that seems to be effecting me (or combination of) is "set_magic_quotes_runtime()" which is no longer supported and causes a Deprecated state for any website using this feature.

There is a bug report at;
https://bugs.php.net/bug.php?id=52221

Quote from the bug page;
"...the silent removal of a deprecated feature could break apps unexpectedly, which is bad because magic quotes has some security impact."

Modules that use magic_quotes that I found so far are;
Xoops 2.3.3b (mainfile.php)
Protector 3.22
xforum 4.12
(and all sub pages for OpenCart Version 1.4.9.3)

So, I guess it's time for the upgrade whether I was ready or not. I have read through the upgrade docs. I'm a little confused about the procedure where I would need to overwrite the system, xoops_data and xoops_lib files from the upgrade packages. Do I need to do each one from ver 2.3 through ver 2.5 or can I go straight from 2.3.3 to 2.5.4?

Does anyone know if magic_quotes are used in Xoops ver 2.5+ ?


dyraven

Just popping in
Posted on: 2012/1/15 18:13
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#8

Re: Help. My host changed my IP

Hi Red. I was using php ver 5.2.6 previously, so I don't think that is the problem. I am planning for the site to get upgraded, but wasn't quite ready yet. Still reading through the upgrade docs and doing backups.

I looked at mainfile.php and couldn't find anything that has to do with the server changing the IP. I did change;

$ENABLE_PROTECTOR = true;

to

$ENABLE_PROTECTOR = false;

And was able to login and get to the Admin area. What paths would need to be changed exactly? My server path didn't change (home/u7200545), so I am not sure this is the issue, But I could be wrong. The email from the hosting company did say "Both the OLD and the NEW IP addresses will be available for a 5 day period." as of yesterday.

Protector is currently ver 3.22. Should I update Protector and what ver would still work with Xoops 2.3.3b?

btw- One of my non-Xoops sites is also experiencing issues. I can not login to the admin section there either.


dyraven

Just popping in
Posted on: 2012/1/15 15:54
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#9

Re: Help. My host changed my IP

Hi Mamba. Thanks for the quick response. I will look at the mainfile.php right now.

I got a response from the service dept at my hosting site.

Quote:
I checked all your websites, but can't see any errors produced. Which website are you referring to? Please explain in details. Also, please note that we
have also upgraded PHP and MySQL to the latest versions, so you may also need
to upgrade the scripts that you are using to match MySQL 5.1 and PHP 5.3. For
compatibility and upgrades, please contact your script vendors.


Do you know what these upgrades might change?


dyraven

Just popping in
Posted on: 2012/1/15 5:44
dyraven
dyraven (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2009/10/7
#10

Help. My host changed my IP

My hosting company just changed my IP address and now I can't login to my site. I don't know much about IP's and have no idea how to fix this. Is this a server issue or is there something I can do within Xoops? I my be totally off base, but is this a DNS issue or is Protector blocking my access?

When I open my index page, I get the following messages at the top, above the page;

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/u7200545/free3dcontent.net/home/include/common.php on line 94

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/u7200545/free3dcontent.net/home/include/common.php on line 21

When I try to login, it brings me back to the front page without getting logged in.

This site is running Xoops version 2.3.3b

I can access my DB and set the site to be turned off. Is there something I can change inside the DB to make the site recognize my new IP?

Thanks in advance.



TopTop
(1) 2 »