xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (Swain)




Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2008/7/19 15:12
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#1

Re: Selected "Use custom session" now can' log in

I now have the same problem.


Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2008/7/18 20:18
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#2

Re: Problem with Friend Finder 3.3

Note: I would be willing to pay someone if they can get the module working. I cannot afford much, but I will pay.


Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2008/7/18 18:42
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#3

Problem with Friend Finder 3.3

I am having a problem with Friend Finder 3.3. When I try to post a profile it does not save the profile and returns to the submit profile page. I am running XOOPS 2.0.18.1 Does anyone know how to fix this,or have a working copy?

Here is the output from debug:

SELECT * FROM xoops_config WHERE (conf_modid = '0' AND conf_catid = '1') ORDER BY conf_order ASC
SELECT sess_data, sess_ip FROM xoops_session WHERE sess_id = 'e773be3835a8cb1398d3dfb5479f14d4'
DELETE FROM xoops_session WHERE sess_updated < 1216405043
SELECT * FROM xoops_users WHERE uid=1
SELECT * FROM xoops_modules WHERE dirname = 'friendfinder'
SELECT * FROM xoops_config WHERE (conf_modid = '0' AND conf_catid = '3') ORDER BY conf_order ASC
SELECT DISTINCT gperm_itemid FROM xoops_group_permission WHERE gperm_name = 'block_read' AND gperm_modid = 1 AND gperm_groupid IN (1,2)
SELECT b.* FROM xoops_newblocks b, xoops_block_module_link m WHERE m.block_id=b.bid AND b.isactive=1 AND b.visible=1 AND m.module_id IN (0,2) AND b.bid IN (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28) ORDER BY b.weight,b.bid
SELECT COUNT(*) FROM xoops_priv_msgs WHERE (read_msg = '0' AND to_userid = '1')
SELECT * FROM xoops_tplfile WHERE (tpl_tplset = 'default' AND tpl_file = 'system_block_user.html') ORDER BY tpl_refid
SELECT * FROM xoops_modules WHERE (hasmain = '1' AND isactive = '1' AND weight > '0') ORDER BY weight ASC, mid ASC
SELECT * FROM xoops_group_permission WHERE (gperm_name = 'module_read' AND gperm_modid = '1' AND (gperm_groupid = '1' OR gperm_groupid = '2'))
SELECT storyid, title, homepage, submenu FROM xoops_content WHERE homepage='0' AND submenu='1'
SELECT * FROM xoops_tplfile WHERE (tpl_tplset = 'default' AND tpl_file = 'system_block_mainmenu.html') ORDER BY tpl_refid
SELECT count(*) FROM xoops_friendfinder WHERE uid = '1'
select sid, sextitle from xoops_friendfinder_sex
select sid, sextitle from xoops_friendfinder_sex order by sextitle
select cid, title from xoops_friendfinder_state
select cid, title from xoops_friendfinder_state order by title
select sid, sextitle from xoops_friendfinder_sex
select sid, sextitle from xoops_friendfinder_sex order by sextitle
select catid, cattitle from xoops_friendfinder_category
select catid, cattitle from xoops_friendfinder_category order by cattitle


Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2007/1/31 21:22
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#4

Re: Blocks Not Showing

I cleared everything out, and started with a fresh install. It did the same thing. So then I tried an install of 2.0.16, and the menus appeared. I then tried it again with 2.2.5 and again, no menus. 2.2.3 used to work on this machine, so I am not certain what is wrong. It makes no sense for me to use 2.0.16 as my server runs 2.2.3. Unfortunally, the MySQL/blocks debug does not work on the main page so I am lost at getting info there. Any other suggestions????


Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2007/1/31 15:46
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#5

Blocks Not Showing

I just did am installation on my local machine and the blocks are not showing on the main page. I get no menus, no login block, and if I create a block it does not show either. Here is my system

Windows XP
Apache 2.2.2 (run via Xampp)
MySQL 5.0.21
PHP 5
Xoops 2.2.3a Final

Here is the PHP Debug on the main page:

Warning [PHP]: fopen(C:/Server/xampplite/htdocs/portal/cache/profilefields.tmp) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in file C:\Server\xampplite\htdocs\portal\kernel\profilefield.php line 510
Warning [PHP]: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in file C:\Server\xampplite\htdocs\portal\kernel\profilefield.php line 511
Warning [PHP]: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in file C:\Server\xampplite\htdocs\portal\kernel\profilefield.php line 512
Warning [PHP]: implode() [function.implode]: Bad arguments. in file C:\Server\xampplite\htdocs\portal\kernel\profilefield.php line 322
Notice [PHP]: unserialize() [function.unserialize]: Argument is not a string in file C:\Server\xampplite\htdocs\portal\kernel\profilefield.php line 323
Notice [PHP]: Object of class XoopsUser could not be converted to int in file C:\Server\xampplite\htdocs\portal\class\theme.php line 442
Notice [PHP]: Undefined index: theme in file C:\Server\xampplite\htdocs\portal\kernel\object.php line 279
Notice [PHP]: Undefined index: theme in file C:\Server\xampplite\htdocs\portal\kernel\object.php line 280
Notice [PHP]: Undefined index: theme in file C:\Server\xampplite\htdocs\portal\kernel\object.php line 375


Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2007/1/15 17:49
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#6

Re: How to: Showing users Avatar within userpage?

Have you tried posting on Herve's forums??? It may be that he could work it into the next version.


Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2006/10/27 16:42
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#7

Re: Default Editor for Mail Users

Tried the search and nothing came up, but this helps. Thanks.


Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2006/10/15 23:29
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#8

Re: Help with xoops-module-cbb-306?

There are several things it could be. First make sure you install the CBB module in the modules admin area. Second, make sure you set the permissions for the forums Admin:Modules:Froum:Permissions. Other than that, I am not sure what it could be.


Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2006/10/15 19:52
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#9

Re: CBB 3.05 can't reply or post

I had the same problem after upgrading to the latest version of Frameworks, and solved it by deleting the xoops22 folder under Frameworks. I am using 2.2.3 though.


Swain

Not too shy to talk
Posted on: 2006/10/15 19:44
Swain
Swain (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 198
Since: 2006/6/27
#10

Re: private messages

Yes, but the 2.2.x branch is no longer supported, although you can get plenty of support on these forums. I use 2.2.3 without problems. However, there are problems with upgrading. I found it easier to backup my database and do a clean install. You lose any hacks you may have done, but at the same time avoid many problems of upgrading version by version.



TopTop
(1) 2 3 4 ... 20 »