1
Joeerhea
Re: No avatars or images appear
  • 2005/9/30 18:52

  • Joeerhea

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2005/9/27


I have the same problem. Patro, it looks like most of your images are showing now except Avatars. I have no images or buttons at all. Just text and placeholders with little red X. I had the same problem with the SMF Bulliten Board. The problem stumped the support staff so I decided to give XOOPS a try. The fact that two different programs have the same problem makes me think that there is some characteristic of the server that is causing it but I don't know what.



2
Joeerhea
Re: admin.php page displays nothing
  • 2005/9/27 20:49

  • Joeerhea

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2005/9/27


I had the same problem until I changed the cache,uploads and template_c directories to chmod 777. Now it appears that everything works except the images, buttons, banners, and avatars. They are not displaying. I had the same problem with a BB I was trying to install. I gave up and deleted it after the problem stumpped the support staff. Let me know if this gives you the same problem.



3
Joeerhea
Re: problem check list
  • 2005/9/27 20:42

  • Joeerhea

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2005/9/27


I had the same problem until I changed the cache,uploads and template_c directories to chmod 777. Now it appears that everything works except the images, buttons, banners, and avatars. They are not displaying. I had the same problem with a BB I was trying to install. I gave up and deleted it after the problem stumpped the support staff.




TopTop



Login

Who's Online

49 user(s) are online (22 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 49


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits