1
Ryder
Re: Displaying total number of registered users
  • 2006/11/3 0:08

  • Ryder

  • Just popping in

  • Posts: 13

  • Since: 2005/9/10


Thanks Mithrandir that worked spot on!



2
Ryder
Re: Finding the XOOPS Version # ?
  • 2006/10/27 13:29

  • Ryder

  • Just popping in

  • Posts: 13

  • Since: 2005/9/10


oh crud its 2.2.2 ... thanks Mithrandir ... I will have to look for a rollback to 2.0



3
Ryder
Re: Finding the XOOPS Version # ?
  • 2006/10/27 5:27

  • Ryder

  • Just popping in

  • Posts: 13

  • Since: 2005/9/10


I should note the SYS Admin module I mentioned is actually a module called SYSTEM ADMIN. I don't think its a pre-release as I built it Sept 2005. Thanks for your help though.
I don't think it has any bearing on the release I might need to FTP to the site and search the README's.



4
Ryder
Finding the XOOPS Version # ?
  • 2006/10/27 4:01

  • Ryder

  • Just popping in

  • Posts: 13

  • Since: 2005/9/10


I know this seems a strange request. I built my site some time ago and think its time to upgrade.
But I can't find where the version number is in the control panel.
The SYS Admin module says 2.11 do I make an assumptions that this XOOPS 2.0.11 ?

Thanks
W.



5
Ryder
Re: Community Portal Sites
  • 2006/10/23 10:12

  • Ryder

  • Just popping in

  • Posts: 13

  • Since: 2005/9/10


I runhttp://www.yass.com.au its been a hard slog and I'm still looking for modules to make the site better.



6
Ryder
details not updating xdirectory/xdirectoryoz
  • 2006/5/18 12:51

  • Ryder

  • Just popping in

  • Posts: 13

  • Since: 2005/9/10


Hi, I have been using a modify version of xdirectory called xdirectoryoz, which I downloaded from the modules section.
It is based on the 1.5 version of xdirectory.
My problem starts when registered users try to either enter their business listings or update their listings.
Their listings apear on the page with their Business name, information details and weblink but nothing else. All that appears is a ' mark where you would expect to see address, phone number, email address, etc.
I have had a go modifying the php files included in the module in an attempt to fix the problem without success.
In every case I have add to re-enter their details in the admin section to umake their details appear. For some reason this works.

Does anyone have an idea ? or seen this problem before ?

Note:
I have set it to automatically accept listings from registered using.
Listings added in through the admin section work fine.

Cheers and thanks .... GO XOOPS GO !!!



7
Ryder
Re: xdirectory email not working
  • 2006/5/17 9:44

  • Ryder

  • Just popping in

  • Posts: 13

  • Since: 2005/9/10


Thanks mike67 ... that worked a treat



8
Ryder
Re: xDirectory premium listings url display problem
  • 2005/9/10 2:28

  • Ryder

  • Just popping in

  • Posts: 13

  • Since: 2005/9/10


I would also be interested in your changes as the same is happening to me.
Thx




TopTop



Login

Who's Online

210 user(s) are online (44 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 210


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Mar 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits