1
RAV-4
Re: Adding Table in the news
  • 2009/1/7 19:24

  • RAV-4

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/7/5 9


Thanks for the Answers. As correctly pointed out, It looks like there were lots of <BR> in the code. I had to delete all manually. is ther a better and easier way to eliminate the <br> when I use 3rd party HTML editor to write and format the news?



2
RAV-4
Adding Table in the news
  • 2009/1/7 16:52

  • RAV-4

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/7/5 9


Hi,
I am using XOOPS 2.0.17.1 and news 1.56
I tried to adde a table after the intoduction of the the news using standard html format. the table displyed ok however there was large space between the first text line and the table.
What went wrong. how can I eliminate the space?

test:

<table border="1" cellspacing="" cellpadding="" width="">
<tr>
<td>col 1</td>
<td>col 2</td>
<td>col 3</td>
<td>col 4</td>
</tr>
</table>



3
RAV-4
2.017.1 to 2.3.1 upgrade how?
  • 2008/10/23 12:37

  • RAV-4

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/7/5 9


My site is currently 2.0.17.1 how do I go about updating XOOPS to 2.3.1?

PS. I did search in this forum with not matching results.



4
RAV-4
Adding new field to fill at reg.
  • 2008/1/28 15:53

  • RAV-4

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/7/5 9


Hi,

I need to have the users fill in addtional field during regerstration as a MUST field. what are the options.
Thanks



5
RAV-4
Re: Can not see modules from system menu
  • 2007/12/13 2:00

  • RAV-4

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/7/5 9


Hi,

I uploaded the Frameworks as you suggested and pingo all showed up. thanks



6
RAV-4
Re: Can not see modules from system menu
  • 2007/12/11 17:09

  • RAV-4

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/7/5 9


Hi,

that is basically my problem. After uploading the module, I went to System Admin | Modules but the module I uploaded was not listed. I was able to upload and install few modules earlier but for some reason, all moudles I load do not show up.



7
RAV-4
Can not see modules from system menu
  • 2007/12/11 10:08

  • RAV-4

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/7/5 9


Hi,

I uploaded two addtional moudules under xoops/module but I could not see them when I went to the admin system menu? An suggestion please




TopTop



Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

67 user(s) are online (40 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 67


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits