1
geniesser
(mainly)Xoopsgallery causes an 500 Internal Server Error if >200 Pics/Album
  • 2006/1/16 13:17

  • geniesser

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2005/6/7 1


Hi!

I´ve searched for weeks, but i can´t find a solution. I guess it is a incapability of my host (hostsharing.net). But let me describe my problem first:

Whenever i try to open an album in xoopsgallery with around 200 pics or more, it gives be the Error 500 Internal Server error. Thiis also happens if I turn on the album-tree structure. It also happens every once in a while almost randomly while browsing the site. There is no way to reproduce that.
I think that my hoster has some kind of "limit", but I cannot find any hint in their documentation or faq or anywhere. Also I didn´t manage to find another user with the same prob...
I can enter the gallery by clicking on the image in the "random image block". But i can also not display the Thumbnail overview......

So, I hope someone can show me a direction where to search...

Thanks already, Rainer

XOOPS Version: 2.10.13
Module Name/Version: xoopsgallery 1.3.7
PHP Version:
MySQL Version:
Web Server Software (Apache/IIS/Other):apache
Operating System:linux
Theme you are using: doesnt matter
Custom template: (Yes/No)neither nor
PHP Debug Messages:none (except random error out of bounds [12] crap)
MySQL Debug Messages:nope
Smarty Debug Messages:nope
A full description of the issue: see above



2
geniesser
News 1.44 installed - now no blocks anymore
  • 2006/1/16 12:33

  • geniesser

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2005/6/7 1


Hello!

I got a terrible problem! (errrrrr my HP got one, of course)

Since I did upgrade from News 1.1 to 1.44 and played around a lot to get the Spotlight-thing running I´m encoountering a nasty problem. Neither my right nor my left block shows up anymore.

Checked:
- permissions in admin-mode
- blocks avtivated
- tried to uninstall - same problem

My System:
- XOOPS 2.10.13

It ran good the whole time. I think to point I killed it was when i gave the inter-news permissions (eg Who may write / read Articles)

I read lots of Posts and figuered out that there few more users with this Problem.

Anyone an Idea?

Greetings from Germany, RAiner



3
geniesser
Re: Updated to News Ver 1.44 TOP PAGE no longer displays
  • 2006/1/16 12:28

  • geniesser

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2005/6/7 1


Hello!

i have a similiar Problem. But its different enough to open a new Thread
Have you found any solutions jet?

Greetings from Germany, RAiner



4
geniesser
Re: Help Error _XG_ERRORINX [-1] _XG_OUTOFB [9]
  • 2005/6/7 23:32

  • geniesser

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2005/6/7 1


Hi!

Got the same error too. I also cannot provocate this error. The only difference is that it tells me

_XG_ERRORINX [-1] _XG_OUTOFB [40]

Have you got any idea meanwile?

Rainer



5
geniesser
Is there a powerfull community script?
  • 2005/6/7 16:50

  • geniesser

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2005/6/7 1


Hi!

I´m running the HP of a local party community.

Actually I´m using XOOPS 2.10 and yoopsgallery

I used a hack to add photos and more infos to the userprofiles. But after all I do not like it.

now my question: is there a module which does the following things:

- users are forced to use a photo or at least get an "anonymous" head like on ICQ
- users can easily write letters between each other
- pictures can be rated and commented
- simply make my users spending more time on my site


I know this threat sounds funny, and my above features can also be fullfilled by single modules, but I want one for all to not lose the overview. I havant found something like tat, but maybe, someone gots an idea.

Greetings, Rainer



6
geniesser
Re: upload avatar error
  • 2005/6/7 14:22

  • geniesser

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2005/6/7 1


hi everybody....

okay I got this damn error too. It tells me the following

Errors Returned While Uploading
Unknown filetype rejected
MIME type not allowed: image/jpeg

regardeless which type of picture i use.

The picture fullfills the specs (jpg / less then 100k) made by myself in the admin´s area.

I do NOT understand why it complains.

I use XOOPS 2.10.

Thanks, Rainer

Okay. Got it. The Extension .JPG doesn´t work. it has to be .jpg (small letters)




TopTop



Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

58 user(s) are online (26 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 58


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits