1
yeziha
Re: need module to upload/download files om my site
  • 2005/12/14 15:14

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


Thanks a lot, Mortuk!



2
yeziha
need module to upload/download files om my site
  • 2005/12/13 19:00

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


Hello, Friends/
I'm not a module expert so I'm looking for some advice.

I need some kind of module to let users exchange their artworks, so that they can upload/download files from my site. (Not necessariry graphic files).

Thank you a lot in advance!



3
yeziha
Re: Deleting links from the main menu
  • 2005/11/14 0:31

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


Thanks a lot again!



4
yeziha
Deleting links from the main menu
  • 2005/11/13 19:38

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


How can I make certain links to module pages not appear in the main menu?

THank you a lot!



5
yeziha
Re: What's wrong with the admin??
  • 2005/11/11 22:48

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


Thanks to all who answred! It'not firewall:(

Quote:

McNaz wrote:

Sorry for not posting back but your problem has me stumped. Normally if the adminmenu.php is missing it will b rebuilt (after generating a few errors in admin). I am slightly worried that you said that once you deleted it, it was not recreated.

It should have been recreated if your /public_html/cache folder is set to 777. For some reason, PHP and the user under which the PHP process is running at cannot read, or more worryingly, write to the cache folder.


I'm feeling a bit stupid - what kind of user and owner is meant? domain account user name?

At the moment I had to reinstall XOOPS and restore the site manually, it took several hours and works now - but still I will try to solve this admin problem (i actually now have two copies of the site) and post the result here - for it's really the first with me time that a XOOPS problem was not solved.



6
yeziha
Re: oops, custom block contents gone!
  • 2005/11/11 17:38

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


Thanks alot again - updating System module worked! Your health!



7
yeziha
Re: oops, custom block contents gone!
  • 2005/11/11 17:31

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


Thank you a lot, I'm trying this...



8
yeziha
Re: What's wrong with the admin??
  • 2005/11/11 17:29

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


Much grateful to those who tried to help.

Anyway, i got into System/Admin, but the left part is absent and the following error/

Warning [PHP]: xoops_cp_header(/home/flofik/public_html/xoops/cache/adminmenu.php): failed to open streamNo such file or directory in file include/cp_functions.php line 55
Warning 
[PHP]: xoops_cp_header(): Failed opening '/home/flofik/public_html/xoops/cache/adminmenu.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'in file include/cp_functions.php line 55
Notice 
[PHP]: Undefined variablexoops_admin_menu_js in file include/cp_functions.php line 72
Warning 
[PHP]: xoops_cp_footer(/home/flofik/public_html/xoops/cache/adminmenu.php): failed to open streamNo such file or directory in file include/cp_functions.php line 159


etc

McNaz was absolutely right - the problem is in adminmenu.php file. It exists, but cannot be opened. I tried deleting, but it wasn't configured. The wants some index file in cache folder now?



9
yeziha
oops, custom block contents gone!
  • 2005/11/11 17:14

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


THat's my story
After moving my site to a new domain and restoring the backup I could not get to the admin menu - looping on "This is your first time to enter the administration section. Press the button below to proceed". Nothing helped - folder permissions, mainfile.php, ect.

I reinstalled XOOPS (2.0.13.1), althogh that was leaving a lot of job to restore the original site. Everythinng is OK with the admin now, now I cannot see custom blocks' content, anthough block titles are visible.
I'm gettng the following error:

Warning [Xoops]: Smarty error: unable to read resource: "db:system_block_dummy.html" in file
class/smarty/Smarty.class.php line 1084

6 identical messages on page (for each custom block)/

Does anyone know what could bring this about and how to help it?

You help is much appreciated



10
yeziha
Re: What's wrong with the admin??
  • 2005/11/11 10:47

  • yeziha

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/2/22


Thank you, I tried that twice - no result
1) the file was not rebiult
2) cannot logout from my profile page - the buttons simply disappear.
3)it takes several attempts to logout if I do it in the User Menu

just don't know what to do (I placed the file back now)




TopTop
(1) 2 3 4 »



Login

Who's Online

65 user(s) are online (40 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 65


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits