xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (eon03)




eon03

Just popping in
Posted on: 2006/8/2 2:32
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#1

Re: Custom Block with PHP for xoopsgallery2

I got the code to work. XOOPS does not like html and php in one block so I cheated using print ' to get all my html in the output.


eon03

Just popping in
Posted on: 2006/8/1 23:25
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#2

Custom Block with PHP for xoopsgallery2

I am trying to implement code to create a 12 image block to go on my front page and have come up with this from a user over at gallery.menalto.com.

Here is a link to view the code.


The code works when run outside of XOOPS but as soon as I put it in a block I get nothing at all. Any suggestions?


eon03

Just popping in
Posted on: 2006/2/23 18:07
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#3

Re: XoopsGallery v1.3.3.8 album.php error

I replaced the Album.php file in my installation with the one from 1.3.3.6 and now things work great.


eon03

Just popping in
Posted on: 2006/2/23 17:26
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#4

Re: XoopsGallery v1.3.3.8 album.php error

This is the line of offending code:

$album =& $gallery->albumDB->loadAlbum($albumName);

This is the error:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in public_html/modules/xoopsgallery/classes/Album.php on line 92


eon03

Just popping in
Posted on: 2006/2/22 19:21
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#5

XoopsGallery v1.3.3.8 album.php error

I have created an album for a user of my site and given him permission to create sub albums and upload photos. As soon as he started he immediately got this error:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/thefirst/public_html/modules/xoopsgallery/classes/Album.php on line 92

Now when you go to me site at www.ianwelles.com/pics you get the error too and when trying to do different functions in other albums. Other albums are still accesible of you go straight to their url but the xoopsgallery homepage is dead.

Any ideas?

This is the offending album that can still be accessed:

http://www.ianwelles.com/modules/xoop ... php?set_albumName=album66

If I try to delete the empty sub album I get this message:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/thefirst/public_html/modules/xoopsgallery/classes/Album.php on line 607

PS- Where is XoopsGallery v1.3.3.8 so I can download it and try replacing the album.php file?

EDIT: I can tell that the problem comes about when the PHP functions in Album.php try to load the subalbums. Dont know why though...


eon03

Just popping in
Posted on: 2005/12/2 21:35
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#6

Re: No blocks in 2.2.3

Templates_c is all 777. If I delete all the templates then browse the the site admin and revisit templates_c there are new files created. Ill keep investigating.


Update- the site is back running. It must have been a server error with my web host. <sarcasm>I LOVE hosting for 1.95 a month.</sarcasm>


eon03

Just popping in
Posted on: 2005/12/2 18:12
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#7

No blocks in 2.2.3

I upgraded to 2.2.3 2 days ago and today there are no blocks being displayed on my site. I can view each module and its contents and I can go to admin.php and view all settings. It is all there, just no blocks on my site. Has any one experienced this or know a possible solution?

I have tried switcing back to the default templates and default themes with no success.

With all debug modes on I get this error in the queries core:

SELECT DISTINCT i.instanceid, b.*, i.* FROM xoops_block_instance i, xoops_newblocks b, xoops_block_module_link m WHERE m.block_id=i.instanceid AND i.instanceid IN (1,41,2,49,5,7,9,10,51,14,26,40,52,61,65,67) AND i.visible=1 AND i.bid=b.bid AND b.isactive=1 AND m.module_id=0 AND m.pageid IN (0, 1) ORDER BY i.weight,i.instanceid
Error number: 1
Error message: Can't create/write to file '/tmp/#sql_4a2_0.MYI' (Errcode: 13)
( 0.001095)

and these are the PHP errors on my index:

Notice [PHP]: Undefined index: xoops_module_header in file templates_c/%%57^578^578A4102%%theme.html.php line 9
Notice [PHP]: Undefined index: xoops_showrblock in file templates_c/%%57^578^578A4102%%theme.html.php line 46
Notice [PHP]: Undefined index: xoops_showlblock in file templates_c/%%57^578^578A4102%%theme.html.php line 61
Notice [PHP]: Undefined index: xoops_showcblock in file templates_c/%%57^578^578A4102%%theme.html.php line 82
Notice [PHP]: Undefined index: xoops_showrblock in file templates_c/%%57^578^578A4102%%theme.html.php line 140

The site is www.thefirsteon03.com


eon03

Just popping in
Posted on: 2005/11/30 21:26
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#8

Re: News 1.4 - Blank Articles

The solution is on the XOOPS Dev Site.

http://dev.xoops.org/modules/xfmod/tr ... 57&group_id=1008&atid=132


eon03

Just popping in
Posted on: 2005/11/30 15:12
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#9

Re: News 1.4 - Blank Articles

Here is the error I get:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/thefirst/public_html/modules/news/include/functions.php on line 319


eon03

Just popping in
Posted on: 2005/11/30 0:19
eon03
eon03 (Show more)
Just popping in
Posts: 23
Since: 2005/2/3 2
#10

News 1.4 - Blank Articles

I just upgraded to news 1.4 and now some, not all, of my articles come up with blanks screens. You can view this at www.thefirseon03.com. They all display fine on the news index page and topic pages but when you click through to attempt to view the complete article there is nothing. I can not find a common element between articles that dont display. Any assistance would be appreciated.



TopTop
(1) 2 3 »