1
eon03
XoopsGallery v1.3.3.8 album.php error
  • 2006/2/22 19:21

  • eon03

  • Just popping in

  • Posts: 23

  • Since: 2005/2/3 2


I have created an album for a user of my site and given him permission to create sub albums and upload photos. As soon as he started he immediately got this error:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/thefirst/public_html/modules/xoopsgallery/classes/Album.php on line 92

Now when you go to me site at www.ianwelles.com/pics you get the error too and when trying to do different functions in other albums. Other albums are still accesible of you go straight to their url but the xoopsgallery homepage is dead.

Any ideas?

This is the offending album that can still be accessed:

http://www.ianwelles.com/modules/xoop ... php?set_albumName=album66

If I try to delete the empty sub album I get this message:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/thefirst/public_html/modules/xoopsgallery/classes/Album.php on line 607

PS- Where is XoopsGallery v1.3.3.8 so I can download it and try replacing the album.php file?

EDIT: I can tell that the problem comes about when the PHP functions in Album.php try to load the subalbums. Dont know why though...

2
gediminasbyt
Re: XoopsGallery v1.3.3.8 album.php error

you may look at www.xoopsgallery.org and search forums.

as far as I rememeber that file used to be in modules/xoopsgallery/ folder or subfolder, but album.php is a file that get generated by the script. Try to edit that file or just delete all file in albums directory and start your galleries from scratch-:(

3
eon03
Re: XoopsGallery v1.3.3.8 album.php error
  • 2006/2/23 17:26

  • eon03

  • Just popping in

  • Posts: 23

  • Since: 2005/2/3 2


This is the line of offending code:

$album =& $gallery->albumDB->loadAlbum($albumName);

This is the error:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in public_html/modules/xoopsgallery/classes/Album.php on line 92

4
eon03
Re: XoopsGallery v1.3.3.8 album.php error
  • 2006/2/23 18:07

  • eon03

  • Just popping in

  • Posts: 23

  • Since: 2005/2/3 2


I replaced the Album.php file in my installation with the one from 1.3.3.6 and now things work great.

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

62 user(s) are online (33 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 62


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits