1
n_shadows
Re: Can
  • 2004/12/7 10:48

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


I went into phpmyadmin > Table xoops_modules and ran a Search for the "last_update" found the MOD listed there and
I deleted it. I no longer have the problem with the MOD
showing up "missing" in Modules Administration.



2
n_shadows
Can't remove AntiDoS-P 1.1 module!
  • 2004/12/7 3:01

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


I installed AntiDoS-P 1.1 and it did not install correctly
now I have a bad module in Modules Administration. I tried
to uninstall it. I have removed it from the module directory
but it still there.



3
n_shadows
Freethought website
  • 2004/12/3 4:49

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


Please review my site! Still working on the forums.

http://freethinker.no-ip.org/

Thanks



4
n_shadows
Whats the best way to add images in Xoops
  • 2004/12/1 23:14

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


I'm having problems adding images in a new block. What MOD is the best to use?

http://freethinker.no-ip.org/



5
n_shadows
Re: My site is up.. ssllooww....!
  • 2004/8/28 4:10

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


Thanks for checking it out... I running it on an old PII 200 mhz machine / sme linux sever.. I plan to upgrade the hardware soon.



6
n_shadows
Re: My site is up.. ssllooww....!
  • 2004/8/28 3:46

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


no.. Is caching inabled enabled?

should i do this on all the modules?



7
n_shadows
My site is up.. ssllooww....!
  • 2004/8/28 3:31

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


I got my site up and running but it very slow.

(if your religious warning)

http://freethinker.no-ip.org

what could my problem be.




8
n_shadows
My site is up.. ssllooww....!
  • 2004/8/28 3:30

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


I got my site up and running but it very slow.

(if your religious warning)

http://freethinker.no-ip.org

what could my problem be.




9
n_shadows
Missing FAQ module image
  • 2004/8/22 15:37

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


I tried to install a FAQ module and the image is missing from the sys/admin menu and the module is working. Any ideas?

Also with xcGallery image missing from sys/admin menu.

I'm able to write to admin.php

getting error "unable to write to main menu"

When I'm adding module should I have the "update module templates .html" set for yes?






10
n_shadows
Re: IP address keeps showing up.
  • 2004/8/20 2:41

  • n_shadows

  • Just popping in

  • Posts: 12

  • Since: 2004/8/20


The main page is loading very slowly...




TopTop
(1) 2 »



Login

Who's Online

72 user(s) are online (37 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 72


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits