1
Rachel
Re: Module not showing in admin section
  • 2004/7/8 22:47

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


So, I bypassed admin! Just substituted another install URL for the module name that was missing. It installed perfectly. So It was a good module, but why did it not show in the admin



2
Rachel
Module not showing in admin section
  • 2004/7/8 21:25

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


Ive just installed a module in ../modules/and its not showing in the uninstalled modules in admin. Not even 'module not found' message... nothing.

Its a good module, ive used before on another site. I checked xoops_version.php and it all looks fine. Whats the probem please??

Thanks for any help



3
Rachel
Re: ShortURLs hack
  • 2004/6/29 18:40

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


Hello, Is there any progress on making the short url hack module selective? It stops xooperstore running completely and it's such a good module, I no want to loose it.

Thanks all.



4
Rachel
Re: How can I put an iframe in a custom block?
  • 2004/1/29 21:06

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


For sure;

Here is the actual code straight from my custom block. Its saved as html in the options. There's some stuff in this tag that could come out, like allowtransparency/style="background-color:transparent;z-index:4" but I'll leave them just as they are for you to play with.

<div align='center'>
<IFRAME align=center width=100% height=600 scrolling="no" allowtransparency="true" frameborder=0 style="background-color:transparent;z-index:4" src="http://www.wetterzentrale.de/pics/D2u.html" ></IFRAME>
</div>



5
Rachel
Re: How can I put an iframe in a custom block?
  • 2004/1/29 18:28

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


Thank you Mithandir, saving as html did work , athough I had to change my iframe tag a bit also.



6
Rachel
How can I put an iframe in a custom block?
  • 2004/1/29 17:07

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


How can I make an iframe in a custom block?

I tried this:

//<?php
<div align='center'>
<iframe SRC='http://www.google.com' width='100%' height='750' marginwidth='35' marginheight='0' hspace='0' vspace='0' frameborder='0'>
</iframe><br>
</div>

?>//
and saved the custom block as php file but nothing showed up. Then I removed the <?php and ?> at the end in case that was already included but it still didn't work.

The iframe must be in a block that I can position, not just the whole page

Thanks for any help



7
Rachel
Re: WFSections - Is new version coming out soon or.......
  • 2004/1/28 13:08

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


Thanks for your guidance jack_j. Plese just tell me this; Do I need to click the update icon in modules page once the new version is installed and permissioned?

thank-you



8
Rachel
Re: WFSections - Is new version coming out soon or.......
  • 2004/1/27 21:36

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


please excuse me is these questions have been asked before, but how exactly do I update a wf-section module from one version to another?

I saw your post about renaming the old version of wfsection to save overwriting. This is a clever idea.

1- Then do I just upload the new version with the correct name and set read/write/exe permissions ?

2- How do I connect the new version to the existing database tables and data?

3- Will the new version automatically pickup the existing data & settings correctly?

4- What if it does not?

5- Can I revert back to my old version simply by renaming both versions again?

6- How do I disconect and remove the old version safely from the core if it's renamed something else?

7- What else should I know to get it right?

I'd really thank you if you would answer all these questions because I'm afraid to loose my articles.




9
Rachel
Re: WF channel not displaying html pages
  • 2004/1/4 12:59

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


Hello Catzwolf re post 28/12/2003
Quote:
Yes there is a bug in this version and I have fixed this for the next update. I can't remember exactly the cause of this and as I am not on my own computer at this moment I cannot give you a fix just yet. I will post one as soon as I get home ATB Catz.


Have I missed this post?? I can't find anything.



10
Rachel
Re: Making a members welcome block thingy
  • 2004/1/4 12:48

  • Rachel

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2003/12/24


Thanks SVHA, I'm going to be cheeky and ask for a bit more detail as to how you do this... Please be gentle, Im not that hot on coding this stuff. thankyou for the ideas anyways.




TopTop
(1) 2 »



Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

74 user(s) are online (37 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 74


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits