1
sdmacint
Re: Posting with Kovi in Newbb displays HTML code
  • 2006/2/2 18:19

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


a) Thanks!!

b) In the preferences for the Forum, there is no area to select editors. That area exists in other modules (Articles) but I can find it in the newbb.

I was able to remove the Kovi editor so I'm happy. Thanks again!



2
sdmacint
Re: Posting with Kovi in Newbb displays HTML code
  • 2006/2/2 17:31

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


Could someone please tell me how to disable the KOVI editor as a choice when posting in newbb2? If I can't get a fix for it, I need to disable it...

Thanks!

Sean



3
sdmacint
Posting with Kovi in Newbb displays HTML code
  • 2006/1/30 13:03

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


HHi Gang,

I have a fresh install of XOOPS and the newbb module. When users post a message in the forums (newbb) using the Kovi editor, the posts are not displayed correctly and have html code in them.

This is what I type into the editor
Quote:

This is a test of bold (the word bold is bolded)

2nd paragraph

link (this is a link to another site)


This is what is displayed in newbb:
<p>This is a test of <strong>bold</strong></p><p>2nd paragraph</p><p><a href="http://honor.wiretheskyblue.com">link</a></p>


Is there a setting somewhere that I'm missing? I couldn't find anything on this in the forums. If this is a known problem, is there a way I can disable the Kovi editor in the forums?

Sean



4
sdmacint
Re: When choosing Notifications I get "No valid security token found in session"
  • 2006/1/27 17:34

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


Well, I updated from version 2.2.3a to version 2.2.4 in the hopes that it would fix the problem. Unfortunately, I'm still getting the error. Anyone out there with a suggestion?

Sean



5
sdmacint
Re: When choosing Notifications I get "No valid security token found in session"
  • 2006/1/24 22:15

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


{bump}

Anyone else having this problem? I can't get any notifications to work on my site!

Sean



6
sdmacint
Re: Errors when using the FCK Editor with the Articles Module
  • 2006/1/20 12:45

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


Quote:

AndyM wrote:
I know what's happening now, and will release an update ASAP.


Thanks for taking care of this Andy! Articles is a great module!

Sean



7
sdmacint
Re: Errors when using the FCK Editor with the Articles Module
  • 2006/1/19 2:21

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


Hi,

I'm running PHP version 4.4.1.

Sean



8
sdmacint
Re: When choosing Notifications I get "No valid security token found in session"
  • 2006/1/12 12:56

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


Quote:

Clever wrote:
Have you tried turning them on?
Set your custom sessions for an hour. It's worth a try.


Thanks for the suggestion Clever/Lisa. I just tried turning on the sessions with a 60 minute duration and a 15 minute duration. I then emptied the session table. Both configurations provide the same results - the token error.

Unlike the post from ToddHerrold above, I get the error message every time anyone tries to add a notification in both IE and Firefox.

I must admit to some frustration that this has been going on since November and we've not even received any recognition of the problem from a developer.

Notifications are important to our site. They are the "hook" to get people back to visit. Without them, our membership think that the site is stagnant and don't come back.

Sean



9
sdmacint
Re: When choosing Notifications I get "No valid security token found in session"
  • 2006/1/11 16:25

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


Thanks for the suggestion Todd. Unfortunately, I've tried that several times without success. Tried it again after reading your post - no luck. Is this a known bug that the developers are working on? Does anyone know?

Sean



10
sdmacint
Re: When choosing Notifications I get "No valid security token found in session"
  • 2005/12/19 12:51

  • sdmacint

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2003/11/9


Are there any kind people out there who are in the Holiday spirit and might like to suggest a fix for this?

Sean




TopTop
(1) 2 3 4 ... 6 »



Login

Who's Online

69 user(s) are online (44 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 69


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits