1
tedhogan
xHelp Custom Fields
  • 2005/10/5 17:31

  • tedhogan

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2005/10/5


I tried to add some custom fields in xHelp.

When I log a new ticket the new fields do not show up and it generates errors after submission.

Notice [PHP]: Undefined index: asset_tag in file c:\Inetpub\wwwroot\xoops\html\modules\xhelp\addTicket.php line 371
Notice [PHP]: Undefined index: location in file c:\Inetpub\wwwroot\xoops\html\modules\xhelp\addTicket.php line 371
Notice [PHP]: Undefined index: asset_tag in file c:\Inetpub\wwwroot\xoops\html\modules\xhelp\addTicket.php line 511
Notice [PHP]: Undefined index: location in file c:\Inetpub\wwwroot\xoops\html\modules\xhelp\addTicket.php line 511

Any ideas?

Thanks,
Ted

2
ackbarr
Re: xHelp Custom Fields

are you using a custom template set? If so, remove your custom templates for addTicket.html and regenerate from the default set.
Site Hosting - PlanetXoops

3
ackbarr
Re: xHelp Custom Fields

also - turn on smarty template debugging and see if anything is defined for "xhelp_custFields"
Site Hosting - PlanetXoops

4
ackbarr
Re: xHelp Custom Fields

FYI - there is a dedicated support forum for xhelp at the xhelp project site
Site Hosting - PlanetXoops

Login

Who's Online

908 user(s) are online (64 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 908


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits