xoops forums

davedorm

Just popping in
Posted on: 2004/5/19 13:53
davedorm
davedorm (Show more)
Just popping in
Posts: 30
Since: 2004/5/9 1
#1

Headlines module not functioning

I am having a world of trouble with the Headlines module. I am not even getting the default XOOPS newsfeed. I have tried setting up feeds from other sites, including Slashdot and my own blog to test and nothing comes up.

Does anyone have any hacks or tweaks to make this work or is there a third party replacement for Headlines?

Thank you!

"Where are we going, why is it so hot in here, and what am I doing in this handbasket?"

tl

Friend of XOOPS
Posted on: 2004/5/19 14:25
tl
tl (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 999
Since: 2002/6/23
#2

Re: Headlines module not functioning

Can you elaborate on what your troubles were?

I don't have any problems with the modules, and neither do many other users. It would be helpful if you provide some detailed information, XOOPS version for one.

davedorm

Just popping in
Posted on: 2004/5/19 18:13
davedorm
davedorm (Show more)
Just popping in
Posts: 30
Since: 2004/5/9 1
#3

Re: Headlines module not functioning

Quote:

tl wrote:
Can you elaborate on what your troubles were?

I don't have any problems with the modules, and neither do many other users. It would be helpful if you provide some detailed information, XOOPS version for one.


Xoops version is 2.0.6

I load the module and it does not list the XOOPS Site headlines. It lists nothing. When I add my own headline sites, it just loads a blank module with the following:

Updated
Description
Webmaster
Category
Generator
Language

...but no content.

I don't know what I am doing wrong... help!

tl

Friend of XOOPS
Posted on: 2004/5/19 18:29
tl
tl (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 999
Since: 2002/6/23
#4

Re: Headlines module not functioning

Try to turn Php and Mysql/Block debug on, see what error messages you are getting.

BTW, can you read XOOPS news from admin?

davedorm

Just popping in
Posted on: 2004/5/19 18:39
davedorm
davedorm (Show more)
Just popping in
Posts: 30
Since: 2004/5/9 1
#5

Re: Headlines module not functioning

Quote:

BTW, can you read XOOPS news from admin?


No. Nothing comes up when I click.

I'll try debug mode.

Catzwolf

Home away from home
Posted on: 2004/5/19 18:48
Catzwolf
Catzwolf (Show more)
Home away from home
Posts: 1392
Since: 2007/9/30
#6

Re: Headlines module not functioning

Quote:

davedorm wrote:
I am having a world of trouble with the Headlines module. I am not even getting the default XOOPS newsfeed. I have tried setting up feeds from other sites, including Slashdot and my own blog to test and nothing comes up.

Does anyone have any hacks or tweaks to make this work or is there a third party replacement for Headlines?

Thank you!

"Where are we going, why is it so hot in here, and what am I doing in this handbasket?"


Check to see if your service provider allows fopen_url in PHP ini, it could be set to off and this may be your problem.

phppp

XOOPS Contributor
Posted on: 2004/5/19 18:51
phppp
phppp (Show more)
XOOPS Contributor
Posts: 2857
Since: 2004/1/25
#7

Re: Headlines module not functioning

also check if xml installed and enabled

davedorm

Just popping in
Posted on: 2004/5/19 18:51
davedorm
davedorm (Show more)
Just popping in
Posts: 30
Since: 2004/5/9 1
#8

Re: Headlines module not functioning

When I click on the XOOPS Headlines:


Warning: fopen(): URL file-access is disabled in the server configuration in /home/content/d/a/v/davedorm/html/modules/xoopsheadline/class/headlinerenderer.php on line 62

Warning: fopen(https://xoops.org/backend.php): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/content/d/a/v/davedorm/html/modules/xoopsheadline/class/headlinerenderer.php on line 62

When I click on the other feeds:


Warning: assert, dl, mysql_pconnect, shell_exec() has been disabled for security reasons in /home/content/d/a/v/davedorm/html/class/xml/saxparser.php on line 73

Hope this helps...

tl

Friend of XOOPS
Posted on: 2004/5/19 18:57
tl
tl (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 999
Since: 2002/6/23
#9

Re: Headlines module not functioning

Nothing wrong with the module. It has to do with your server.

You need to show the error messages to your hosting company. Your hosting company has disabled URL file-access and other access mode.

davedorm

Just popping in
Posted on: 2004/5/19 19:51
davedorm
davedorm (Show more)
Just popping in
Posts: 30
Since: 2004/5/9 1
#10

Re: Headlines module not functioning

Quote:

You need to show the error messages to your hosting company. Your hosting company has disabled URL file-access and other access mode.


Yeah. GoDaddy. Harumph...

They have the thing turned off for "security reasons". I guess that explains why the RSS parser script I uploaded did not work, too. Oh well, there is always Feedroll.