xoops forums

Gordon

Just popping in
Posted on: 2009/4/14 16:06
Gordon
Gordon (Show more)
Just popping in
Posts: 4
Since: 2009/3/26
#81

Re: XOOPS 2.3.3 Final Issues

Thanks JAVesey!

I have installed the PROFILE!
That is why i do not see the image Captcha?

Anonymous

Posted on: 2009/4/14 16:09
Anonymous
Anonymous (Show more)
Posts: 0
Since:
#82

Re: XOOPS 2.3.3 Final Issues

Quote:
Gordon wrote:

That is why i do not see the image Captcha?


No, your site's users should see the captcha image on page 2 of the registration process when the profile module is not installed.

But if you are happy......

ghia

Community Support Member
Posted on: 2009/4/14 16:41
ghia
ghia (Show more)
Community Support Member
Posts: 4954
Since: 2008/7/3 1
#83

Re: XOOPS 2.3.3 Final Issues

If the image (with the letters and digits to type over) is not showing, check the required directory and switch caching off for modules system and profile.

fathershand

Just popping in
Posted on: 2009/4/26 20:18
fathershand
fathershand (Show more)
Just popping in
Posts: 6
Since: 2009/4/15
#84

Re: XOOPS 2.3.3 Final Issues

I have recently installed 2.3.3 and am getting the following error in server error log. Is there a bug?

[Sun Apr 26 06:28:25 2009] [error] [client some.ip] File does not exist: /var/www/vhosts/blahblah/httpdocs/x/htdocs/jseffects

There is no jseffects directory. Why?

ghia

Community Support Member
Posted on: 2009/4/29 0:17
ghia
ghia (Show more)
Community Support Member
Posts: 4954
Since: 2008/7/3 1
#85

Re: XOOPS 2.3.3 Final Issues

You are probably using some relative URL's to it, which no longer corresponds, when used in a block.
Add the XOOPS_URL to it.

jph000

Just popping in
Posted on: 2009/5/12 2:09
jph000
jph000 (Show more)
Just popping in
Posts: 60
Since: 2004/8/2 2
#86

Re: XOOPS 2.3.3 Final Issues - images, styling

On a demo server, I upgraded XOOPS from 2.3.2b to 2.3.3. The 2.3.2b-to-2.3.3 upgrade package included the System module, which was updated; and the pm and profile modules (which remained inactive). Upgrade instructiions included in the release_notes file were followed.

Then I spent much more time than expected (the entire afternoon!) figuring out why the site looked different and why the header image was missing. Well, the upgrade package was missing some files in themes/default folder:

xo-banner_bg.png
xoops-logo.png
xoops-logo.psd

which were in the full release. But despite that location, the code was looking for the xoops-logo.png at the root level; so, I copied it there and the header looked okay at last.

Favicon use had changed to the themes/default/icons/favicon.png file, and so had overridden the favicon at the root level.

I also found no mention that the default theme had been dramatically changed. In particular, the typography was redesigned in the themes/default/style.css file, along with additional styling: the font sizing scheme in em's versus %'s, color scheme, and a large new section for the system_siteclosed page, which was part of the new themes/default/modules/suystem folder.

Validator Bugs

/xoops/class/pagenav.php

$ret .= '<div id="xo-pagenav">';

Changed to

$ret .= '<div class="xo-pagenav">';

xoops/themes/default/style.css

#xo-pagenav {

#xo-pagenav a {

#xo-pagenav a:hover {

Changed to

.xo-pagenav {

.xo-pagenav a {

.xo-pagenav a:hover {

edudelta

Just popping in
Posted on: 2009/5/29 15:08
edudelta
edudelta (Show more)
Just popping in
Posts: 12
Since: 2009/3/18
#87

Re: XOOPS 2.3.3 Final Issues

But the 'thank you for your submission' page losts its style and displays left aligned with a black background. i report too.

and the page for Site Closed is with a similar problem.
The page don´t is translated and no styles.