xoops forums

alain01

Quite a regular
Posted on: 8/14 9:53
alain01
alain01 (Show more)
Quite a regular
Posts: 395
Since: 2003/6/20
#11

Re: Maintenance not working

Dont know if it could give a good way to solve your problem,
but with chrome,
i used a plugin for cache :
https://chrome.google.com/webstore/det ... ogjkninkeeobbbkcbiblpjafa

Very usefull when i developped on a new theme.

Other idea :
Check here :
/modules/system/admin.php?fct=preferences&op=show&confcat_id=1#theme_fromfile

"Check templates for modifications?" should be "Yes" for dev.

Zap_English

Quite a regular
Posted on: 8/14 10:11
Zap_English
Zap_English (Show more)
Quite a regular
Posts: 391
Since: 2016/5/24
#12

Re: Maintenance not working

Quote:

Mamba wrote:
So are you now able to clear the cache?


It looks like No

Mamba

Moderator
Posted on: 8/14 16:48
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10993
Since: 2004/4/23
#13

Re: Maintenance not working

Maybe then the problem is with your server, or with your folder permissions?

I would complain with your server provider that you can't delete all the files at once.

In the meantime, you can also try this workaround:

- create a new folder "smarty_cache0" in /xoops_data/caches/
- rename the "smarty_cache" to "smarty_cache1"
- rename the "smarty_cache0" to "smarty_cache"
- delete "smarty_cache1"

Do it with the other folders.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

Zap_English

Quite a regular
Posted on: 8/15 9:21
Zap_English
Zap_English (Show more)
Quite a regular
Posts: 391
Since: 2016/5/24
#14

Re: Maintenance not working

They are all set to 777