11
bjuti
Re: Restricting cache size
  • 2010/8/24 19:56

  • bjuti

  • Just can't stay away

  • Posts: 871

  • Since: 2009/1/7 2


Well, Xoops Care works on demand, but it doesn't clean cache every 7 days, as I set. The main problem is with planet module I think.

I'll report debug messages.

12
ghia
Re: Restricting cache size
  • 2010/8/24 23:33

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


XoopsCare need also a Cron job or the activation of an invisible block. Which do you use?
If you suspect a module is not caching that one not an option?

13
bjuti
Re: Restricting cache size
  • 2010/8/25 9:48

  • bjuti

  • Just can't stay away

  • Posts: 871

  • Since: 2009/1/7 2


Neather of both. I've just realised that I'm dumb

14
Wonderfish1
Re: Restricting cache size

So we still have no solution for this situation other than a cron job, and sites that have this problem will just have their caches grow until they eat up all of your size allocation?

15
ghia
Re: Restricting cache size
  • 2010/8/25 13:48

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


No! No! Read again!

16
Wonderfish1
Re: Restricting cache size

I have read it again, and that hasn't helped. Do we have a solution to this problem, and if so, what might that solution be? Perhaps I am dumb, but the approach one should take to control cache size is not apparent to me.

Could someone please help by spelling it out for me.

17
Wonderfish1
Re: Restricting cache size

Perhaps I should ask again, as the answer is not apparent to me:

Could someone please tell me what the suggested solution is for the cache size increasing constantly?

Thank you,
Tim

18
Marco
Re: Restricting cache size
  • 2010/8/27 5:52

  • Marco

  • Home away from home

  • Posts: 1256

  • Since: 2004/3/15


make use of the xoopscare module, it's dedicated for that purpose
Do synergy or die.

19
bjuti
Re: Restricting cache size
  • 2010/8/27 8:59

  • bjuti

  • Just can't stay away

  • Posts: 871

  • Since: 2009/1/7 2


And activate invisible block of Xoops Care like I didn't (dumb)

20
Wonderfish1
Re: Restricting cache size

I ran into too many problems before I ever got there.

The site that wrote it appears to be gone.

V.1.4 doesn't install properly, but does install a module that is called "Module File for Not Found!". I now have 2 of these and they won't uninstall or update, they just go to a blank page.

V1.2 does install, but it appears that when it clears the cache it clears the templates_c directory. My cache is not in that directory, as is suggested in the new security instructions. I can't find where to set the cache directory for this module.

I wish I had never seen this module.


Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

65 user(s) are online (35 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 65


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits