xoops forums

Quest

Friend of XOOPS
Posted on: 2009/9/9 21:58
Quest
Quest (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 1034
Since: 2005/11/19
#1

How to put spaces in Marquee 2.46

I am using Marquee 2.46 on XOOPS 2.3.3. I have set up a marquee similar to the one here on xoops.org at the top. I have a couple of places I would like to have a space between like here on xoops.org but I can't figure out the code to use for it or how to do it. I have tried [tab] and that didn't work. Any help greatly appreciated...

Quest

ghia

Community Support Member
Posted on: 2009/9/10 10:07
ghia
ghia (Show more)
Community Support Member
Posts: 4954
Since: 2008/7/3 1
#2

Re: How to put spaces in Marquee 2.46

Could it be a preference, a config option or a script hack?

Mamba

Moderator
Posted on: 2009/9/10 10:13
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10960
Since: 2004/4/23
#3

Re: How to put spaces in Marquee 2.46

Here on XOOPS it's just normal spaces in HTML

Quest

Friend of XOOPS
Posted on: 2009/9/11 21:26
Quest
Quest (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 1034
Since: 2005/11/19
#4

Re: How to put spaces in Marquee 2.46

Thanks Mamba. I'll try again. But for me the   shows up.

Quest

Friend of XOOPS
Posted on: 2009/9/12 9:48
Quest
Quest (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 1034
Since: 2005/11/19
#5

Re: How to put spaces in Marquee 2.46

Nope didn't work. The html space still shows.

Mamba

Moderator
Posted on: 2009/9/14 22:26
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10960
Since: 2004/4/23
#6

Re: How to put spaces in Marquee 2.46

That's what we have in XOOPS:
<b> <font color="#FF0000">XOOPS 2.4 RC released!!! </font><<< <font color="#FF0000">Have you tested yetPlease help us with finding/fixing bugs.</font> <a href="https://xoops.org/modules/news/article.php?storyid=5002">Click here...</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#FF0000">Security Patch for XOOPS 2.3.3 releasedPlease download it today!!!!</font> <a href="https://xoops.org/modules/news/article.php?storyid=4961">More info here</a>&nbsp;</b>

Quest

Friend of XOOPS
Posted on: 2009/9/15 14:45
Quest
Quest (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 1034
Since: 2005/11/19
#7

Re: How to put spaces in Marquee 2.46

I guess I don't know how to get the wysiwyg up and running. The module doesn't seem to use the xoopseditor path and I don't have a wysiwyg directory in XOOPS 2.3.3. Confused....