1
burfodus
Trouble uploading local site back to host
  • 2009/1/13 11:40

  • burfodus

  • Just popping in

  • Posts: 94

  • Since: 2008/9/2 1


Hi Guys,
after finally getting a local server working, (from the info on this site, i used xampp) im running my site locally.

now i have upgraded to 2.3 and made some adjustments i want to put it back to my host.

i zipped all the files, uploaded them and unzipped them into a freshly cleared root.

created a new database on my host, and imported everything from my local db.

changed the mainfile details to the new hosted database and url.

and all i get is a blank page.

maybe my method of getting the database to my host isnt the right proceedure, can someone please help with this?

thanks
steve
XOOPS Version - XOOPS 2.3.2
PHP Version - 5.2.6
MySQL Version - 5.0.67-community
Server API Version - apache2handler
OS Version - WINNT

2
hackbrill
Re: Trouble uploading local site back to host
  • 2009/1/13 13:19

  • hackbrill

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 283

  • Since: 2005/7/14



3
burfodus
Re: Trouble uploading local site back to host
  • 2009/1/13 14:38

  • burfodus

  • Just popping in

  • Posts: 94

  • Since: 2008/9/2 1


thanks, i had read through that article, but it didnt really help.

I have rechecked all filed, the set of files online are identical and the database has the exact same amount of entries and data.

the local version works 100% so im really lost here.
thanks
steve.
XOOPS Version - XOOPS 2.3.2
PHP Version - 5.2.6
MySQL Version - 5.0.67-community
Server API Version - apache2handler
OS Version - WINNT

4
jimmyx
Re: Trouble uploading local site back to host
  • 2009/1/13 15:25

  • jimmyx

  • Quite a regular

  • Posts: 338

  • Since: 2007/7/18


have you tried turning on XOOPS debug through phpmyadmin

..any message ?

5
burfodus
Re: Trouble uploading local site back to host
  • 2009/1/14 2:53

  • burfodus

  • Just popping in

  • Posts: 94

  • Since: 2008/9/2 1


i checked the debug mode in the includes/common.php and it was set to e_all, so i believe that means error reporting is turned on?

not too good with phpmyadmin.
cheers
steve
XOOPS Version - XOOPS 2.3.2
PHP Version - 5.2.6
MySQL Version - 5.0.67-community
Server API Version - apache2handler
OS Version - WINNT

6
burfodus
Re: Trouble uploading local site back to host
  • 2009/1/14 3:59

  • burfodus

  • Just popping in

  • Posts: 94

  • Since: 2008/9/2 1


dont know why, dont know how, but also dont care, but its working.

maybe something i fiddled with last night fixed it, who knows, but it works now so hoo ray.

thanks for your time and effort nonetheless.
regards
steve.
XOOPS Version - XOOPS 2.3.2
PHP Version - 5.2.6
MySQL Version - 5.0.67-community
Server API Version - apache2handler
OS Version - WINNT

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

80 user(s) are online (43 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 1


Guests: 79


heyula,

more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits