xoops forums

jordibardaji

Just popping in
Posted on: 2008/10/16 16:37
jordibardaji
jordibardaji (Show more)
Just popping in
Posts: 2
Since: 2008/3/7 1
#31

Re: 2.3.1 Blocksadmin dont work .. and created block too

Hi!


I have the same problem with the custom blocks. They doesn't appear in blocks in system admin but they appear like anonymous user.

This custom blocks are blocks created with mypage (custom modules html/static).

Installing another module (Altsys) seems not to be garantie of success.

My installation process is an update 2.0.18 to 2.3.1 Final.

Any suggestions?

Thanks in advanced,



Jordi Bardají

prometheus

Just popping in
Posted on: 2008/10/17 11:19
prometheus
prometheus (Show more)
Just popping in
Posts: 44
Since: 2007/6/21
#32

Re: 2.3.1 Blocksadmin dont work .. and created block too

Thanks Marco for aswering.... but is not such folder in altsys zip file.
The module was installed with sucess...

Thks!
Portal de Nova Iguaçu - http://viaiguassu.com

Marco

Home away from home
Posted on: 2008/10/17 11:21
Marco
Marco (Show more)
Home away from home
Posts: 1256
Since: 2004/3/15
#33

Re: 2.3.1 Blocksadmin dont work .. and created block too

the file is in core package
Do synergy or die.

prometheus

Just popping in
Posted on: 2008/10/22 11:30
prometheus
prometheus (Show more)
Just popping in
Posts: 44
Since: 2007/6/21
#34

Re: 2.3.1 Blocksadmin dont work .. and created block too

THANKS MARCO!!!! NOW WORKS PERFECT! THANKS A LOT TO EVERYBODY!

Portal de Nova Iguaçu - http://viaiguassu.com

pablo103

Not too shy to talk
Posted on: 2008/12/12 0:05
pablo103
pablo103 (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 181
Since: 2008/2/3 1
#35

Re: 2.3.1 Blocksadmin dont work .. and created block too

Thanks!

Burning

Theme Designer
Posted on: 2008/12/12 0:39
Burning
Burning (Show more)
Theme Designer
Posts: 1163
Since: 2006/8/22
#36

Re: 2.3.1 Blocksadmin dont work .. and created block too

hi

Blocksadmin working with XOOPS 2.3.x here and ... with a new logo
Still learning CSS and... english

Mamba

Moderator
Posted on: 2008/12/12 0:55
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10964
Since: 2004/4/23
#37

Re: 2.3.1 Blocksadmin dont work .. and created block too

Quote:
Blocksadmin working with XOOPS 2.3.x here and ... with a new logo

Resized Image

Very nice! Dugris did an awesome job with it!

Can ask Dugris if it would be possible to modify Altsys to work the same way? That would fantastic!
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

mboyden

Moderator
Posted on: 2008/12/13 2:57
mboyden
mboyden (Show more)
Moderator
Posts: 484
Since: 2005/3/9 1
#38

Re: 2.3.1 Blocksadmin dont work .. and created block too

I had the same issue with AltSys, and it and the latest Protector would go into a loop for various admin pages. The problem was that the adminmenu.php file didn't exist, and these modules insert some code into that. I went to the xoops_data/caches/xoops_cache and created an empty adminmenu.php file there, and things started working correctly again (and yes, I did move/keep the XOOPS_TRUST directory outside doc root). I'm running AltSys 0.61a on XOOPS 2.3.2b at the moment, and also moved the file from extras into it's correct place.
Pessimists see difficulty in opportunity; Optimists see opportunity in difficulty. --W Churchill

XOOPS: Latest | Debug | Hosting and Web Development