1
kikolobo
Whitescreen problem on Admin, unable to debug.. I need help please!
  • 2006/8/3 6:45

  • kikolobo

  • Just popping in

  • Posts: 20

  • Since: 2006/2/24


I changed my server yesterday, i migrated from an old celeron to a new dual XEON using redhat 9 and ensim...

Using XOOPS 2.2.x

At first everything seemed right, the site works like a charm, forums perfect, gallery perfect, news perfect, etc..

The only issue i have is that i can't access the admin module, when i click "Administration" i get a white screen no errors... I went into the recovery.php file (on 2.x) and turned on debug... No luck.... no errors are displayed.... only the white screen..

The paths in the mainfile.php are correct, proof of that is that the site is running perfect!...

I deleted templates_c files except index.html i deleted the cache folder, except the index.htm

All this did not made a difference...

Please help!

2
aph3x
Re: Whitescreen problem on Admin, unable to debug.. I need help please!
  • 2006/8/3 7:49

  • aph3x

  • Theme Designer

  • Posts: 834

  • Since: 2004/12/26


For issues related to blank pages you can check THIS FAQ item here on xoops.org
Everything I'm not made me everything I am
The Themes

3
kikolobo
Re: Whitescreen problem on Admin, unable to debug.. I need help please!
  • 2006/8/5 2:36

  • kikolobo

  • Just popping in

  • Posts: 20

  • Since: 2006/2/24


No answers there for my problem. :(

Even with full debug on i get the white screen...

4
kgmetcalfe
Re: Whitescreen problem on Admin, unable to debug.. I need help please!


5
kikolobo
Re: Whitescreen problem on Admin, unable to debug.. I need help please!
  • 2006/8/5 10:31

  • kikolobo

  • Just popping in

  • Posts: 20

  • Since: 2006/2/24


Solution done!!!

Okay it was my fault for not reading through all the first faq presented here...


My PHP.ini file had a directive that not allowed any debugging messages to be presented, thus being unable to solve or trace the problem.

Once turned on, it showed a bad language file in the downloads module which corrupted all the other modules.. Why i don't know but once this module file was replaced, everything came back alive!


Thanks for the help!

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

58 user(s) are online (26 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 58


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits