1
regen_r8
blank page when not logged in.
  • 2005/8/27 14:52

  • regen_r8

  • Not too shy to talk

  • Posts: 101

  • Since: 2002/5/23


I upgraded my site @ http://therevolution.morainevalleychurch.org/portal to XOOPS 2.2 and as long as I leave PHPdebug on everything is fine. When I turn debug mode off - if I log out, I only get a blank page.

I have no module as my start page with the following blocks active:

system - search
system - login
system - main menu
custom - html (What is the revolution?)
system - Recent Comments
custom - html (REVOwallpaper)
wf-section (1.01) - Section Menu (Information)
wf-section (1.01) - Recent Articles (Recent Information)
news - 1.1 - Recent News

There are no php errors reported, nor are there errors reported by MySQL or smarty when those debug options are enabled.

I originally built this site on XOOPS 2.0.5 and have upgraded to 2.2 last night.

Other installed modules are:

xcgal - upgraded that to version 2 to get working with XOOPS 2.2
Backup
Contact Us
Statistics
xoopsfaq
xoopspolls
eCal - currently inactive

-- I have searched this forum and the bug tracker for similar issues without success -

I have some custom templates for system modules that appear to be working fine and my theme is a bit old

currently running the site with phpdebug turned on as a work-around.

Any suggestions would be appreciated
[size=xx-small]to be regenerate is to be born again[/size]...

2
regen_r8
Re: blank page when not logged in.
  • 2005/8/30 3:50

  • regen_r8

  • Not too shy to talk

  • Posts: 101

  • Since: 2002/5/23


I have upgraded my second site, and find the exact same behavior. Can anyone else confirm this behavior??

Thanks for any help you can provide.
[size=xx-small]to be regenerate is to be born again[/size]...

3
regen_r8
Turn off debug mode, logout = blank screen- Firefox only
  • 2005/9/5 14:00

  • regen_r8

  • Not too shy to talk

  • Posts: 101

  • Since: 2002/5/23


Today I got back to basics, and created a fresh install of XOOPS 2.2.2 - before installing any modules, (other than pm and ep), using the default theme, and see the same behavior as I saw doing the upgrades.

as long as I leave the php debug on things work fine. When I turn the php-debug off and logout, I get a blank page.

-- being just a little more thorough, I find that view source reveals a whole page of beautiful xhtml code, and that the oft shunned microsoft browser renders the page just fine. It is my beloved firefox (1.06) that has the issue.

Any suggestions?
[size=xx-small]to be regenerate is to be born again[/size]...

4
regen_r8
Re: Turn off debug mode, logout = blank screen- Firefox only
  • 2005/9/5 14:23

  • regen_r8

  • Not too shy to talk

  • Posts: 101

  • Since: 2002/5/23


OK - I was wrong, it happens on IE as well. Just not the first time.

any suggestions - ???
[size=xx-small]to be regenerate is to be born again[/size]...

5
kmdyu
Re: Turn off debug mode, logout = blank screen- Firefox only
  • 2005/9/6 13:51

  • kmdyu

  • Just popping in

  • Posts: 2

  • Since: 2005/9/6 1


I got exactly the same problem, too.
Sometime when I try to login,the page turned blank just after submitting ID & password.

Using IE & Firefox, I got the same result.

6
kmdyu
Re: Turn off debug mode, logout = blank screen- Firefox only
  • 2005/9/7 7:06

  • kmdyu

  • Just popping in

  • Posts: 2

  • Since: 2005/9/6 1


Quote:

kmdyu wrote:
I got exactly the same problem, too.
Sometime when I try to login,the page turned blank just after submitting ID & password.

Using IE & Firefox, I got the same result.

Tracking the httpd-error.log file, I found there was an error message
"Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 0 bytes)"

It indicated the php script exceed the memory limit of default configuration (8M).

After I broaden the memory limit (change to 12M), it works fine.

FYI

7
regen_r8
Re: Turn off debug mode, logout = blank screen- Firefox only
  • 2005/9/8 10:04

  • regen_r8

  • Not too shy to talk

  • Posts: 101

  • Since: 2002/5/23


Unable to find that error message on the apache error log. ie and firefix have slightly different behavior tho:

firefox returns very quickly with a blank page, and when I view source, I get page source that looks renderable to me. In fact, the validation service seems to think the page is fine.

i.e. loads right once, then subsequent re-loads take a very,very long time to complete, ending in error.
[size=xx-small]to be regenerate is to be born again[/size]...

8
melgert
Re: Turn off debug mode, logout = blank screen- Firefox only
  • 2005/9/8 20:31

  • melgert

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 18

  • Since: 2005/7/5 2


I had the same problem with 2.2. Check if you have "checked" the Gzip compression to Yes,because this causes a blank page..

9
regen_r8
Re: Turn off debug mode, logout = blank screen- Firefox only
  • 2005/9/12 1:48

  • regen_r8

  • Not too shy to talk

  • Posts: 101

  • Since: 2002/5/23


Have evaluated both the memory limit and the gzip compression issue reported here and could not find evidence of a memory limit error in the apache error log, and the behavior on my server seems completely independent of compression.

One thing about having php-debug turned on - you realize that mod-devs don't use that as a debugging tool.

Still Struggling - I have gone back to 2.0.13 on all but one of the sites I converted.

Cheers!
[size=xx-small]to be regenerate is to be born again[/size]...

10
regen_r8
Re: Turn off debug mode, logout = blank screen- Firefox only
  • 2005/9/12 1:49

  • regen_r8

  • Not too shy to talk

  • Posts: 101

  • Since: 2002/5/23


one interesting feature of 2.2 is that all three debug modes can be enabled simultaneous! Very cool!!!
[size=xx-small]to be regenerate is to be born again[/size]...

Login

Who's Online

1213 user(s) are online (304 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 1213


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits