1
killraven
Re: block module publisher, news and image in the page main
  • 2014/11/14 16:09

  • killraven

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2008/10/1


xoops version? php? mysql? publisher?

bye



2
killraven
Re: xTransam 2.01 - RC to Stable for Confirmation
  • 2014/11/11 23:18

  • killraven

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2008/10/1


Using version 1.2 I have done the following steps:
1) translation wizard: module language
2) xoopstube (one of several modules)
3) send (the system path english is correct)
4) language to translate to: italian
5) send
6) do translation: file base analysis
7) import file base
8) auto translate
- no data into the translate column of the db
9) build file base (file are generated but no translation)
10) edit/manage translation (I can set manually the translation...)

Paolo



3
killraven
Re: xTransam 2.01 - RC to Stable for Confirmation
  • 2014/11/11 22:40

  • killraven

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2008/10/1


Hi,
I've tried several modules also xtrasam itself. I think there is something not working with the call to bing or other translation api.

I tried also using bing (I request an api key)

my configuration is the following:

XOOPS Version XOOPS 2.5.6
PHP Version 5.4.4-14+deb7u12
mySQL Version 5.5.38-0+wheezy1-log

I have also verified that when i use the "auto-translate" function, an empty string is written into the db.

thx
Paolo



4
killraven
Re: xTransam 2.01 - RC to Stable for Confirmation
  • 2014/11/11 21:03

  • killraven

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2008/10/1


tried also previous version 1.2... no translation



5
killraven
Re: xTransam 2.01 - RC to Stable for Confirmation
  • 2014/11/11 16:23

  • killraven

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2008/10/1


Hi,
I installed this module on one of my xoops site (2.5.6) but cannot get any translation. I tried to translate some modules, but the auto-translate does not work. I see files into the new directory and I can manually insert translations but that's all. I have enabled also debug mode but no error rises.

I tried also to use only a single transaltion engine but no change.

Any hint?

thx
Paolo



6
killraven
Re: PhpStorm 7.0 released
  • 2014/2/6 16:24

  • killraven

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2008/10/1


Hi,
I've used PHPStorm 7.1 Code Inspection and found 69.529 issues on Xoops 2.5.6...
I know that many issues are not important (I have experience with fortify) but such a number could hide real issues...

I wonder if it could be possibile to clean code in order to lesser the number of issues... do you think this is a good idea or maybe is it better to spend time in other more important problems?




TopTop



Login

Who's Online

70 user(s) are online (41 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 70


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits