1
taherk
xoops ipb issue
  • 2006/2/16 22:22

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


Hi

I am using the IPB forums in xoops, the module that is available on this site.

IPB is v 1.4 & XOOPS v 2.0.13.2

after moving my site to another server, I am not able to login to Admin panel of IPB, it gives me error

No administration session found

Can anyone help here. This is very critical & I missed this part testing after moving and now I want to make changes in forums on my site

Thanks



2
taherk
Blank page after upgrade
  • 2005/11/14 5:12

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


Hi,

I upgraded from 2.0.13.1 to 2.2.3 , i am getting a blank page on my site.

Where do I start to trouble shoot ?



3
taherk
Re: Google Ads dont show up
  • 2005/10/15 1:26

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


ok, so no one has had this issue before ?, Any Ideas



4
taherk
Re: Google Ads dont show up
  • 2005/10/13 3:21

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


ok, I narrowed down the problem, Only Image ads are not getting displayed. Text ads displayed fine

However when I create a new block, it doesnt display text or image ads, I tried creating HTML , PHP script blocks still no luck



5
taherk
Re: Google Ads dont show up
  • 2005/10/13 3:02

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


Yes , I even updated the weblinks Module.



6
taherk
Re: Google Ads dont show up
  • 2005/10/13 1:08

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


Hi Brash,

I did your article and cloned and edited my weblinks templates. I see the google ads code in there, but it does not appear on my site.

ALso I tried to create a block as u mentioned in article with just google ads code. The block appears on front page, but it is empty, without any content.

So looks like this is some weirdo problem

-Thanks



7
taherk
Re: Google Ads dont show up
  • 2005/10/12 2:21

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


First of all Thanks James and Brash for responding.

James - I did not understand the iframe part. What code goes in that.

Brash - Yes I want google ads, just like on your site. I read ur article, but I have not worked with phpAdsNew. Is there a way to do it just by using xoops

Thanks a lot



8
taherk
Re: Can't register new user
  • 2005/10/11 21:34

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


What FTP software did u use to install XOOPS file?

I found that in my case issue was with FTP client. I was converting file names to lowercase. As a result XOOPS 2.2.2 was not working correctly.

Try to use leapftp or similar



9
taherk
Re: Google Ads don't show up
  • 2005/10/11 21:32

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


Anyone , please



10
taherk
Google Ads don't show up
  • 2005/10/11 14:53

  • taherk

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2005/6/28


Hello,

I have a strange issue with my site, That I have been trying to resolve since many days.

Whenever I put Google Ads block in any HTML pages , the Ads dont show up, but when I select the contents of the page with mouse, I see that Ad block is highlighted.

For eg:

I tried to edit weblinks_index.html , and at the very end of page I put my Google Ads code. You can see it here

http://csqa.info/modules/weblinks/

Select the text "Latest Site" all the way down and you will see that rectangular block is highlighted.

Am I missing something here?

Regards
Taher




TopTop
(1) 2 3 4 ... 7 »



Login

Who's Online

28 user(s) are online (12 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 28


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits