1
eejut
Re: possible hack attampt :No permissions to Admin any of my modules
  • 2010/1/27 11:40

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


i'll try to update it see if that fixes it



2
eejut
Re: possible hack attampt :No permissions to Admin any of my modules
  • 2010/1/27 10:38

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


which release notes? my XOOPS is currently 2.3.2 i have had it for years and udated it as i go along, so do i have to go get a checksum for XOOPS 2.3.2? or do i use any?

how is it i can actually log in as admin and view as i said above ? but cannt acccess my modules admin ,
i dont get it :(



3
eejut
Re: possible hack attampt :No permissions to Admin any of my modules
  • 2010/1/27 10:23

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


i have deleted the cahes files etc and still the same,
how do i do a filecheck?



4
eejut
Re: possible hack attampt :No permissions to Admin any of my modules
  • 2010/1/26 10:26

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


over 100 views and no help, hard to believe that !
i would have hoped for more help on this urgent matter :(
surely somebody has some clue as to what to do to remedy the situation



5
eejut
Re: possible hack attampt :No permissions to Admin any of my modules
  • 2010/1/25 22:02

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


Quote:

alfred wrote:
if this only to installed Module?
Have you access to http://yoursite/admin.php ?


its to all my modules
i can log into admin thru admin.php fine
i can see the modules on the side i can even click them to see what the module are, for example if i see forum in my admin cpanel
i can click that to reveal the forum drop down menu

EG:

«forum <------i click this and get a new view below
Quick links
.Index
.Categories
.Forums
.Permissions
.Blocks
.Sync forums
.Order
.Prune
.Reports
.Digest
.Votes
.Preferences

but as soon as i click to admin any of the modules i get that

Sorry, you don't have the permission to access this area.
If the page does not automatically reload, please click here

then sometimes the page redirects and its a a bad link such as ...
http://www.********.co.uk/user.php?xoops_redirect=%2Fgh%2Fmodules%2Fnewbb%2Fadmin%2Findex.php

i have no idea how to solve this and could do with some help



6
eejut
Re: possible hack attampt :No permissions to Admin any of my modules
  • 2010/1/25 21:33

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


anyone at all help with this?



7
eejut
possible hack attampt :No permissions to Admin any of my modules
  • 2010/1/25 17:04

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


Strange one really,
the other ay my site was fine and dandy and everything was working fine,
but tonight i cannot admin any of my modules whatsoever
i can login as admin, go to the admin cpanel byut if i click to access any installed modules it states to me
"Sorry, you don't have the permission to access this area"

and sends me back to my home page, i fond this veryu wierd and don't understand whats happened, i had an email that my site had a bot visit and i thought the linkage was strange so i checked out the linkage and my firewall went mental, so thats when i went to check the welfare of my site

does anyone know whats gone off and how i can refix it?
cheers in advance

its running on XOOPS 2.3.2 also



8
eejut
user name as variable
  • 2009/5/16 18:11

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


hello i was wondering how i could grab a members username and id and send it to another file as a variable, specifically when they download something
cheers ,
regards



9
eejut
Re: php in custom block
  • 2009/3/19 13:35

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


i have tried the full url before same result, where/how would i check the syntax error?



10
eejut
Re: php in custom block
  • 2009/3/19 13:07

  • eejut

  • Just popping in

  • Posts: 86

  • Since: 2005/5/16


yeah sorry my typo error, but anyway simply putting

include('/path/to/working/mypage.php'); into the content editor and then setting it to php and then submitting it

the end result is ...nothing..as in 'nothing' is displayed where the php page should have been




TopTop
(1) 2 3 4 ... 9 »



Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

76 user(s) are online (44 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 76


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits