1
matangi
Re: User log-in & New user registration Impossible!!!
  • 2005/6/23 22:08

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


Quote:

skyangelo wrote:
I change the topic because I think it's is a big big problem!!
(Please see the topic "SOS:Incorrect Login")

Anyhow, I don't know why but the whole user log-in and new user registration don't work anymore!!
(I have tried to add manually an user in SQL but it's still not funtionning!!! etc....)

The "submit" button doesn't work anymore and I suspect that the log-in button doesn't work correctly either!!!

You can take a look at HERE
.
Does any one have any idea of what may cause this bp et how to fix it???

As long as I can't log in as an administrator, I can not do anthing!!!

Thanks a lot!!
Resized Image


Hi, here are my two cents for youre problem.

1) You have to find the table within XOOPS that enables the debug modus. I can´t remember but hope you will find it alone.
After you can see what is causing the problem.

2) If this solution doesn´t work out you have to do more work. Goto to your account at free.fr and activate 1 GB space for your account.
Install a similar Version of XOOPS without language hack in a sub directory. Use another table prefix.
If you enconter problems, maybe some security issues from free.fr punish you. If you can run your test-installation canche the config file with your old database prefix. After you know if you have problems with your database entries.

With this configuration you can manage to run your old site again.

Good luck matangi



2
matangi
Upgrading from newbb to newbb2
  • 2005/2/6 0:51

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


I was upgrading the forum and there is still one question left


I tried to update the templates and it work without errormessage.

but I still have this problem

# Forum List 13

The number of templates is chown in red and I don´t know why and how to change it.

Any help?

matangi



3
matangi
Re: Admin area without modules???
  • 2005/2/5 20:58

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


Its done, there where two files missing in the cache

adminmenue.php

adminnews.xml

just for the next reader

matangi



4
matangi
Admin area without modules???
  • 2005/2/5 20:54

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


After upgrading to version 2.0.9.2 my site still runs,

I can login as an admin, but on the adminpage is no module to choose from.

The completet area where the module are shown is empty.

Thing I did something wrong with the upgrade, but cant find it.

Help please

Matangi



5
matangi
Re: Could not register new user.
  • 2004/10/9 23:14

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


Quote:

matangi wrote:
Thanks again,

will try it again, maybe it was too late yesterday.

Matangi


Sorry, I use the multilanguage hack and I forgot a field in the user table, so the register-process never finished.

Thanks Matangi



6
matangi
Re: Could not register new user.
  • 2004/10/1 15:23

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


Thanks again,

will try it again, maybe it was too late yesterday.

Matangi



7
matangi
Re: Could not register new user.
  • 2004/9/30 20:30

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


Quote:

tedsmith wrote:
For full description and explanation of this problem read this post

https://xoops.org/modules/newbb/viewto ... 6&forum=7#forumpost107356.

It is especially prominent with Norton Personnal Firewall.

You have to tell the firewall to allow the HTTP referral, i.e. remember where the user came from page by page. To disable the check all together by hard coding, look at Dave_L's posting.

Hope this helps. Ted


Thank for that,

tried to change the file >> functions.php << like recommended, just to check out if it helps.

But it does not.

The request I recieved was from a user that uses an internetcafe in hungary, so technical explanation to her will not help.

Is there anything else that I can do to make it run? Beside of that I tried it with and without firewall, but I do not use Norton firewall. No change.

If there is something else that I can try I will be happy to hear from

Matangi





8
matangi
Re: Could not register new user.
  • 2004/9/30 12:35

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


Quote:

Mithrandir wrote:
Firewall blocking HTTP Referer


Thanks for the fast answer

That means I have to contact the hoster, an update will not help?

Correct?

Matangi



9
matangi
Could not register new user.
  • 2004/9/30 12:16

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


Does anyone has the same problem.

I am using Version

Powered by XOOPS 2.0.7.1

I tried to register from the frontend and within the admin area, but without success.

Any help any ideas.

Thanks

Matangi



10
matangi
RSS feed for syndic8.com
  • 2004/7/3 12:18

  • matangi

  • Just popping in

  • Posts: 31

  • Since: 2002/4/13


RSS feed for syndic8.com. Does anyone has experinece which rss-feed module works with syndic8.com?

I tried some modules, but after posting my feed at syndic8.com it has been rejected, because of wrong format?

Any tipp which module is good to use, when you like to publish your content?

Thank you for any answer or other website that accepts rss-feed.

Matangi




TopTop
(1) 2 3 »



Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

63 user(s) are online (38 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 63


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits