861
McDonald
Re: so many guests on trail website?
  • 2005/8/19 17:34

  • McDonald

  • Home away from home

  • Posts: 1072

  • Since: 2005/8/15


Check what the ip-address is of the visitor(s).
My site isn't public yet either and I noticed that ip-address 66.249.65.*** is a regular visitor.
I've installed the module myReferer and this came up with a Meta Crawler called msnbot (+http//search.msn.com/msnbot.htm).
The ip-address mentioned above have been noticed on other sites (ie. WF-Projekts) with XMMemberstats installed also.
You should configure the file robot.txt the right way. More info about robot.txt and a validator can be found here:

http://www.searchengineworld.com/robots/robots_tutorial.htm

http://www.searchengineworld.com/cgi-bin/robotcheck.cgi



862
McDonald
Re: help with wf-downloads please.
  • 2005/8/19 9:15

  • McDonald

  • Home away from home

  • Posts: 1072

  • Since: 2005/8/15


A new release of wf-downloads will be released soon.
See thread on WF-Projects website:

http://www.wf-projects.com/modules/ne ... &post_id=311#forumpost311


Regards,

McDonald



863
McDonald
Re: Issue with Wf-links
  • 2005/8/17 21:46

  • McDonald

  • Home away from home

  • Posts: 1072

  • Since: 2005/8/15


Hello Bender,

I know the WF-team is working hard to get their modules updated.
At the moment I've wf-links 1.03 installed on XOOPS 2.2.2 and it works very well. At least there are no strange things going on I can't handle.
The only major issue for me is the problem with the 'next page' option on link pages. This is pretty critical for me because I'm setting up a site with a lot of categories (>124) and links (356 and still adding).
WF-links is a great module with a lot of potential.

Thanx and regards,

McDonald


Ron's ROV Links



864
McDonald
Re: Issue with Wf-links
  • 2005/8/17 20:21

  • McDonald

  • Home away from home

  • Posts: 1072

  • Since: 2005/8/15


Quote:

DigitalBoots wrote:
Those two blank links are added to the database upon installing the module - simply delete the blank records from the database.


Can you maybe be a little more specific about deleting those 2 empty records?
I've checked my database but couldn't find any blank records, but I have the same problem.

I posted a list with bugs at the site of WF-Projects but so far no reply.


McDonald



865
McDonald
Re: Extended profiles: Field-tab not working
  • 2005/8/16 22:03

  • McDonald

  • Home away from home

  • Posts: 1072

  • Since: 2005/8/15


Yes, I unistalled the modules:

- Blockies 0.6
- Filemanager
- piCal 0.8
- XMMemberstats 2.05c

I've checked the database but couldn't find any strange entries.
When I use the update-option for the Extended Profile module I get the following errors also:

Adding user profile fields...
ERROR: Could not insert field user_aim into the database. Duplicate column name 'user_aim'
ERROR: Could not insert field user_icq into the database. Duplicate column name 'user_icq'
ERROR: Could not insert field user_from into the database. Duplicate column name 'user_from'
ERROR: Could not insert field user_sig into the database. Duplicate column name 'user_sig'
ERROR: Could not insert field user_viewemail into the database. Duplicate column name 'user_viewemail'
ERROR: Could not insert field user_yim into the database. Duplicate column name 'user_yim'
ERROR: Could not insert field user_msnm into the database. Duplicate column name 'user_msnm'
ERROR: Could not insert field bio into the database. Duplicate column name 'bio'
ERROR: Could not insert field user_intrest into the database. Duplicate column name 'user_intrest'
ERROR: Could not insert field user_occ into the database. Duplicate column name 'user_occ'
ERROR: Could not insert field url into the database. Duplicate column name 'url'
ERROR: Could not insert field newemail into the database. Duplicate column name 'newemail'

Regards,

McDonald



866
McDonald
Re: Extended profiles: Field-tab not working
  • 2005/8/16 18:34

  • McDonald

  • Home away from home

  • Posts: 1072

  • Since: 2005/8/15


Sorry,

Forgot to mention what system-versions I'm using:

Xoops 2.2.2
PHP 5.0.4
Extended Profiles 0.1

Regards,

McDonald



867
McDonald
Extended profiles: Field-tab not working
  • 2005/8/16 18:32

  • McDonald

  • Home away from home

  • Posts: 1072

  • Since: 2005/8/15


Hello,

When I click on the Field-tab in Extended Profiles I get a blank screen with following errors:

Fatal error: Call to a member function getVar() on a non-object in /home/www/ronsrovlinks/xoops/modules/profile/admin/field.php on line 93
Notice [PHP]: Undefined index: link in file include/cp_functions.php line 117
Notice [PHP]: Undefined index: 56 in file modules/profile/admin/field.php line 93

Anybody ahs an idea what going on?

Regards,

McDonald




TopTop
« 1 ... 84 85 86 (87)



Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

62 user(s) are online (47 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 62


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits