51
ghia
Re: After Installing Xoops, No module installation etc.
  • 2011/1/7 11:16

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Do you have also /irpweb/htdocs/ in your URL of the XOOPS site??



52
ghia
Re: blank home page
  • 2011/1/7 11:14

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Probably a block, depending on third party access, is gone.
Set all blocks of the front page to invisible.



53
ghia
Re: Issue with the mailer
  • 2011/1/7 11:10

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Do the file check (see release notes), to see if all files were update correctly (errors for moved xoops_lib and xoops_data and deleted install directories are normal).
Verify the allowed port for smtp.



54
ghia
Re: Module cloaning.. And problems with templates?
  • 2011/1/7 11:03

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


In the table is also the module name present. So, it could be distinguished.



55
ghia
Re: template news post problem
  • 2011/1/6 11:50

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


You put the image on imageshack or similar sites and the link here in your post with the image button.



56
ghia
Re: Has reCaptcha been hacked?
  • 2011/1/6 11:48

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Search your Apache logs for register.php



57
ghia
Re: User profile link takes me to my OWN profile.. ?
  • 2011/1/6 11:40

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


I don't think you can use the profile module to inspect not yet activated accounts. I think you need a URL of the edit user from system admin to do that /modules/system/admin.php?fct=users&op=users_edit&uid=12345



58
ghia
Re: News module - Recent News block not showing
  • 2011/1/5 9:43

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Just insert it before the last table for the footer.
It seems there is a closing table tag too less in your /themes/montisblue/theme.html



59
ghia
Re: Major Trouble
  • 2011/1/5 9:23

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Did you put the PHP debug on in the preferences?

What errors do you get when you apply the query in phpMyAdmin?

PHP and MySQL version?



60
ghia
Re: Adding items to main menu
  • 2011/1/5 9:07

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Also check your theme for overloaded templates in /themes/yourtheme/modules/system/




TopTop
« 1 ... 3 4 5 (6) 7 8 9 ... 461 »



Login

Who's Online

57 user(s) are online (33 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 57


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits