251
Dante7237
Re: favicon.ico
  • 2010/1/21 23:13

  • Dante7237

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 294

  • Since: 2008/5/28


Thanks for the responses.
As it turns out it isn't the favicon.ico file placement at all. As its seen during the page load, but changed to the standard XOOPS image afterwards..

It was the icon.png file that was loading after the favicon file..
here: /themes/default/icons/
All is well..



252
Dante7237
Re: favicon.ico
  • 2010/1/21 17:40

  • Dante7237

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 294

  • Since: 2008/5/28


Well thanks for the replies.. But I'm not really a noob with browsers.. Clearing the cache was the first thing I tried.

I actually placed an .ico file in EVERY dir and still the only place the (correct)icon shows is in the admin menu...

I am using a 3rd party theme however. "zetabordeaux"
Any chance that its loading from the directories not in my XOOPS path? (the secure directories)



253
Dante7237
favicon.ico
  • 2010/1/21 17:27

  • Dante7237

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 294

  • Since: 2008/5/28


I installed XOOPS Version 2.4.3 with very few issues, although I cannot figure out where the system is loading the favicon.ico pic.

I placed/replaced every one I could find, but am unable to change the icon.

WHERE IZZIT? hehehehehe





TopTop
« 1 ... 23 24 25 (26)



Login

Who's Online

70 user(s) are online (37 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 70


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits