11
davidsless
Re: MyMenus 1.4 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC

Hi,

We are running it now both on our local server and a test site. We have been trying out a few things and we have changed the CSS. Our initial problems were to do with our xoops installation. We have now rebuilt the site from scratch and all is working OK. I found that I could only use the default skin. So we are making CSS changes to that.

Later this week I will be adding some two levels of sub menus, ready for usability testing. When I do that, I'll share the URL with this forum.

David



12
davidsless
Re: MyMenus 1.4 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC

Just to try something else, I loaded it onto our main server and it worked first time!

There is something wrong with our local server. Any ideas would be appreciated.

Thanks,

David



13
davidsless
Re: MyMenus 1.4 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC

No. I have tested it out with three themes, including the default. Set it to appear on all pages. No errors in debug mode suggest anything amiss.

Any ideas?

David



14
davidsless
Re: MyMenus 1.4 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC

I'm testing my menu 1.4 on our local testing site but cannot get the menu block to appear.

It's set up to appear as a block but does not show.

Any ideas?

PHP is 5.2.17
MYSQL is 5.5.9
XOOPS is 2.5.4
ModuleAdmin is 1.1



15
davidsless
xcgal 2.04 caption not showing in Scrolling Thumbnails
  • 2011/4/14 5:07

  • davidsless

  • Just popping in

  • Posts: 49

  • Since: 2006/10/5


Hi,

We are testing out xcgal 2.04 on a local server before implementing it on our site. Most things that we need are working but the caption is not showing in the Scrolling Thumbnail.

We are running it on xoops 2.5.1

Any ideas?



16
davidsless
Re: Liaise 1.27
  • 2011/3/10 6:06

  • davidsless

  • Just popping in

  • Posts: 49

  • Since: 2006/10/5


Download problem was in Safari. In Firefox it all worked fine.

Followed your instructions, all working fine

Many Thanks,

David



17
davidsless
Re: Liaise 1.27
  • 2011/3/10 5:54

  • davidsless

  • Just popping in

  • Posts: 49

  • Since: 2006/10/5


the url above leads to an html page full of code rather than somewhere to download a file from. Help!



18
davidsless
Liaise 1.27
  • 2011/3/10 4:16

  • davidsless

  • Just popping in

  • Posts: 49

  • Since: 2006/10/5


We are testing liaise on our local server and get the following message at the top of the form page:
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /Applications/MAMP/htdocs/cri1/public_html/modules/liaise/index.php on line 100

Also, the captcha image is not showing

At the top of th Admin page we get the following:

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /Applications/MAMP/htdocs/cri1/public_html/modules/liaise/admin/index.php on line 68

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /Applications/MAMP/htdocs/cri1/public_html/modules/liaise/admin/index.php on line 76

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /Applications/MAMP/htdocs/cri1/public_html/modules/liaise/admin/index.php on line 130



19
davidsless
Re: Notification not working
  • 2009/1/17 0:32

  • davidsless

  • Just popping in

  • Posts: 49

  • Since: 2006/10/5


Many many thanks to Hervé who solved this problem. He put in many hours to fix this over and above. It's a measure of his dedication to and knowledge of XOOPS that he eventually tracked it down. A first class bit of work.

I am, of course, the cause of the problem in the first place. I created the CRI language folder so that we at CRI could customise the English on our site—communication.org.au— for our specific needs and users. In doing so we did not realise the programming implications of what we were doing.

For me this raises two important issues for the XOOPS community.

1. Already raised by Hervé, is the fact that the fault was not showing up in the debug mode. I don't know enough about programming to suggest a fix, but it should be possible to do so and should be added into the debug mode.

2. XOOPS is built to be customised: templates, themes, and languages are all modifiable. It's one of the things that makes XOOPS such a good platform. But it is not clear, as in this case, to a non-programmer, or someone unfamiliar with the overall architecture and dependencies of code are, where the limits of that customisation are, when a change is likely to have implications beyond the specific file one is working on. It might be helpful to all users if there were notes in folders and files signalling those limits.

I don't know how practical that is, but it might help people like me, who want to use XOOPS to the full, but would rather not create hidden nightmares for brave and highly competent people like Hervé to sort out.

This is just a suggestion. In the meantime hurray for for Hervé!



20
davidsless
Re: Notification not working
  • 2008/12/23 23:15

  • davidsless

  • Just popping in

  • Posts: 49

  • Since: 2006/10/5


just noticed the following error message when trying to update notifications in smartsection:

[Fatal error: Call to a member function notLoaded() on a non-object in /home/communic/public_html/modules/smartsection/category.php on line 20
All errors (1) queries (5) blocks (0) extra (0) timers (3)
Errors
Notice: Only variable references should be returned by reference in file /modules/smartsection/class/category.php line 435





TopTop
« 1 (2) 3 4 5 »



Login

Who's Online

70 user(s) are online (33 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 70


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits