1
freepoker
Trouble with php block
  • 2007/6/6 2:09

  • freepoker

  • Just popping in

  • Posts: 42

  • Since: 2005/6/16


I am trying to add a php block to the main page of my site (Center-right) and keep getting an error. when adding a previous php block to the left side I noticed I am not suppose to include the <?php and <? at the end....I tried adding the following code:
<?PHP
INCLUDE "plugathug/config.php";

func_Showplugs(30, 2);
?>

I am sure the script I am trying to input is working and I have the location correct..When not including the <?PHP and <? I get an "Error:" screen and my whole main page is gone..When not including it the block simply doesn't show up.

Running XOOPS 2.0.16

Any idea's?

2
tmreg
Re: Trouble with php block
  • 2007/6/6 2:19

  • tmreg

  • Not too shy to talk

  • Posts: 137

  • Since: 2006/7/20


You are correct, you do not need the opening and closing php tags. The only thing I can think of is make sure the drop down box to select the kind of block it is has php selected.
-Matt

3
freepoker
Re: Trouble with php block
  • 2007/6/6 2:22

  • freepoker

  • Just popping in

  • Posts: 42

  • Since: 2005/6/16


Quote:

tmreg wrote:
You are correct, you do not need the opening and closing php tags. The only thing I can think of is make sure the drop down box to select the kind of block it is has php selected.


yea..I did that. I made sure the type was set to "php"..but without the tags i just get a blank screen that says "Error"

Login

Who's Online

52 user(s) are online (30 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 52


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits