xoops forums

kside

Just popping in
Posted on: 2006/5/23 9:40
kside
kside (Show more)
Just popping in
Posts: 16
Since: 2002/2/18
#1

news module/blank page when logged in

hello,

i am using news module 1.3 with XOOPS 2.0.9.2, news module as start module. everything worked fine since several month. now (without having changed anything (?)(!)) when logged in as admin or normal user i get a blank page on http://www.mysite/modules/news . all other modules and files work fine and as usual. when not logged in everything is fine aswell.

already updated news module and system module, checked group permissions. phpdebug modus only gives some templates notices like
Notice [PHP]: Undefined index: news_lbrconversion in file class/xoopsstory.php line 314

any idea?

thanks
karin
Posted on: 2006/5/23 19:26
jensclas
jensclas (Show more)
Posts: 2089
Since: 2004/10/31
#2

Re: news module/blank page when logged in

Check the blank Page FAQ and check if your host has changed anything like your versions - check the read b4 your post list and let us know what version your have.

kside

Just popping in
Posted on: 2006/6/17 11:39
kside
kside (Show more)
Just popping in
Posts: 16
Since: 2002/2/18
#3

Re: news module/blank page when logged in

hello again,

here some more information:
XOOPS Version: 2.0.9.2,
Module Name/Version: all modules choosed as start page module
PHP Version: 4.1.2
MySQL Version: 3.22.32
Web Server Software (Apache/IIS/Other): Apache/1.3.31 (Unix)
Operating System:
Theme you are using: checked different themes, same problem
Custom template: no
PHP Debug Messages: only notices, no warning, no fatal error
MySQL Debug Messages: (none, blank page before)
Smarty Debug Messages :none

problem (blank page) is only occuring if: a) logged in (as admin or user) and if requesting module that was choosed to appear as start module for the site, all other sites/modules are appearing. if e.g. news module was choosed, http://www.mysite.de/modules/news/ gives blank page, but e.g. http://www.mysite.de/modules/news/article.php?storyid=xy is working fine.

checked the blank Page FAQ and b4 you post link

thanks for your comments in advance

karin