1
MoonHawk
Images not Showing For some
  • 2005/6/14 18:26

  • MoonHawk

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2005/6/5 0


Hello,

I have the latest version of XOOPS 2.0.10 and things seem to be working fine. I have been working out the bugs to let people get around XOOPS internal security, so they can get in and do things.

The problem is this. There are a few that are having problems with images not showing up anywhere. This is a isolated problem, but have noticed that there are more and more people telling me about this, with different browsers.

They are reporting that in the theme they cannot see, the site images, download imagess, no images can be seen anywhere..
is there away around this? is there a way to let cross browsers to see images? or is there a hack that will help this.

thanks In advance

2
rcjohnson
Re: Images not Showing For some
  • 2006/3/2 21:45

  • rcjohnson

  • Not too shy to talk

  • Posts: 187

  • Since: 2004/7/23


I've got the same problem. It just happend this afternoon. Everything else is there, but not a single image shows up. Just a bunch of Red X's.
- XOOPS 4 THE WIN!

3
Will_H
Re: Images not Showing For some
  • 2006/3/2 21:58

  • Will_H

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 1786

  • Since: 2004/10/10


and your users are sure that they have their browsers configured to allow images?

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

71 user(s) are online (51 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 71


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits