xoops forums

fdeconiac

Quite a regular
Posted on: 2011/3/13 16:01
fdeconiac
fdeconiac (Show more)
Quite a regular
Posts: 278
Since: 2008/11/29
#31

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

Hi Mamba and Voltan,

Could you tell me which files we have to update to correct this pb of block cloning (i meet it also with xoops 2.5...). Do i have to update xoops_version .php ? or other files ?

Quote:
after block clone no any informations copied in new clone ( default in xoops_version.php or Personalization setting )


Regards

voltan

Theme Designer
Posted on: 2011/3/13 17:04
voltan
voltan (Show more)
Theme Designer
Posts: 724
Since: 2006/12/5
#32

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

I just copy new files and update system module and this problem solve for me .

fdeconiac

Quite a regular
Posted on: 2011/3/13 17:19
fdeconiac
fdeconiac (Show more)
Quite a regular
Posts: 278
Since: 2008/11/29
#33

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

Tks Voltan,

I will update system module.

Could you confirm me the svn is this one :
http://xoops.svn.sourceforge.net/view ... ore/trunk/htdocs/modules/

It indicates 11 monthes for the module system (i don't know if this is the creation date or last update...?)

Regards

EDIT : I tried with system module included in xoops 2.5 archive... nothing has changed... Is the archive updated ?

voltan

Theme Designer
Posted on: 2011/3/13 19:53
voltan
voltan (Show more)
Theme Designer
Posts: 724
Since: 2006/12/5
#34

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

please test last version : http://xoops.svn.sourceforge.net/view ... hes/2.5.x/2.5.1/?view=tar

fdeconiac

Quite a regular
Posted on: 2011/3/13 20:13
fdeconiac
fdeconiac (Show more)
Quite a regular
Posts: 278
Since: 2008/11/29
#35

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

do i need to update all files or just system module ?

I tried to update system module :
- when i clone a block, i now keep information a enter
- but i still get a white page on the site after cloning the mymenus block

EDIT : Your archive is not updated for profile module : it does not include new validation fields/rules

timgno

Module Developer
Posted on: 2011/3/14 6:21
timgno
timgno (Show more)
Module Developer
Posts: 1504
Since: 2007/6/21
#36

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

My site is not displayed in Opera, blank page, error 408

voltan

Theme Designer
Posted on: 2011/3/15 8:13
voltan
voltan (Show more)
Theme Designer
Posts: 724
Since: 2006/12/5
#37

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

I have problem whit User post Synchronize in user setting in system module . when I try it all of user post change to 0 or 1

any one have this problem?

madDan

Not too shy to talk
Posted on: 2011/3/15 20:49
madDan
madDan (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 105
Since: 2010/1/6 1
#38

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

No, all user post counts stayed the same - I just tried it.

timgno

Module Developer
Posted on: 2011/4/3 20:51
timgno
timgno (Show more)
Module Developer
Posts: 1504
Since: 2007/6/21
#39

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

folder templates/admin and all files are't copied to the cache of themes, override templates

timgno

Module Developer
Posted on: 2011/4/5 16:40
timgno
timgno (Show more)
Module Developer
Posts: 1504
Since: 2007/6/21
#40

Re: XOOPS 2.5.0 Bug Hunting

a small bug that can be solved easily:

add /smilies/ in main.php file at line 72

path modules/system/admin/smilies