xoops forums

trabis

Core Developer
Posted on: 2011/9/30 18:44
trabis
trabis (Show more)
Core Developer
Posts: 2269
Since: 2006/9/1 1
#21

Re: Avatars dont show in Admin?

@Cesag,

What exactly is the problem:
Avatars don't stick?
Avatars don't show on admin side?

Upload avatar or selecting avatar from list is working for me.

Cesagonchu

Moderator
Posted on: 2011/10/1 5:07
Cesagonchu
Cesagonchu (Show more)
Moderator
Posts: 881
Since: 2010/2/1 2
#22

Re: Avatars dont show in Admin?

A user can choose an avatar, but then nothing happens. The user still has no avatar.

I've had this problem with Xoops 2.5.1.

Please read from here.

trabis

Core Developer
Posted on: 2011/10/2 15:16
trabis
trabis (Show more)
Core Developer
Posts: 2269
Since: 2006/9/1 1
#23

Re: Avatars dont show in Admin?

Thanks Cesag, I was able to reproduce the bug in linux environment. The upload/choose from list was working only on windows.
A fix was committed to SVN. If you could test it and report back I would appreciate it.

Thank you.

Cesagonchu

Moderator
Posted on: 2011/10/2 20:12
Cesagonchu
Cesagonchu (Show more)
Moderator
Posts: 881
Since: 2010/2/1 2
#24

Re: Avatars dont show in Admin?

Ok, I download it here?

trabis

Core Developer
Posted on: 2011/10/2 20:15
trabis
trabis (Show more)
Core Developer
Posts: 2269
Since: 2006/9/1 1
#25

Re: Avatars dont show in Admin?

Quote:

Cesag wrote:
Ok, I download it here?


Yes please.

Cesagonchu

Moderator
Posted on: 2011/10/6 3:38
Cesagonchu
Cesagonchu (Show more)
Moderator
Posts: 881
Since: 2010/2/1 2
#26

Re: Avatars dont show in Admin?

Finally tested with Xoops 2.5.3. Avatar bug is fixed.

Thank you Trabis!

RamteamJax

Just popping in
Posted on: 2013/6/8 9:13
RamteamJax
RamteamJax (Show more)
Just popping in
Posts: 47
Since: 2012/6/17
#27

Re: Avatars dont show in Admin?

I don't think it's fixed.
I upgraded my XOOPS to 2.5.6. a couple of days ago, it completely f'ed up my website. So we had to go back to 2.5.5. I did exactly what's said in this topic, but all the replacements that you wrote down, were already the case in my files.

Same goes for all the other websites that I created with Xoops.

Any idea ? Everything else is up to date.

Thanks in advance.

Cheers,
Youri

Mamba

Moderator
Posted on: 2013/6/8 12:45
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10992
Since: 2004/4/23
#28

Re: Avatars dont show in Admin?

You're the first to report it, so it seems it is not a common problem. I've updated tons of websites to 2.5.6 and didn't encounter this issue. If the avatars were working on XOOPS 2.5.5, there should be no problem with XOOPS 2.5.6

Was this English version of Dutch version?

If you can, please set up a copy of your current installation on a subdirectory on subdomain, upgrade to XOOPS 2.5.6, and if it still doesn't work, let me take a look into it, so I can compare your 2.5.5 installation and compare it to your upgraded version to see what is happening there

Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs