xoops forums

Wayne

Just popping in
Posted on: 2002/6/16 14:22
Wayne
Wayne (Show more)
Just popping in
Posts: 35
Since: 2002/2/13
#1

Forum: Post new thread button doesn't work

Head's up guys.

My users are reporting that the Post new thread button, as well as the reply buttom in the forum doesn't work for any browser which isn't IE or the later netscape. The latest Opera and Mozilla even have problems with it.

A lot of my users are using virtually antiquated browsers on the Amiga and while they can get around on the site, the JS buttons are killing my forums.

Is there any way they could be rewritten to be more compatible with other (not just older) browsers, or can anyone simply give me a block of code which'll help replace them with stock html buttons?

Wayne

Just popping in
Posted on: 2002/6/23 14:55
Wayne
Wayne (Show more)
Just popping in
Posts: 35
Since: 2002/2/13
#2

Re: Forum: Post new thread button doesn't work

Hello? This is a real problem guys. I would like it addressed, not ignored please.

onokazu

XOOPS Founder
Posted on: 2002/6/23 16:49
onokazu
onokazu (Show more)
XOOPS Founder
Posts: 617
Since: 2001/12/13
#3

Re: Forum: Post new thread button doesn't work

Please check if javascript is enabled on the browser. We will change this to non-javascript button in the next version, but it should work on most of the browsers.
Worked fine using Opera6/IE6/Mozilla1.0 under WinXP and NN6.2/IE6 on Win 2000.

Wayne

Just popping in
Posted on: 2002/6/23 17:01
Wayne
Wayne (Show more)
Just popping in
Posts: 35
Since: 2002/2/13
#4

Re: Forum: Post new thread button doesn't work

Thanks for the reply. Javascript is enabled in all browsers displaying the problem. Seems to be browser specific code. Unfortunately I can't really wait for the next release version. I would absolutely hate to walk away from such a great package out of necessity though.

Is there any chance you should shoot out a fix and paste the code here? I (and my 2100+ users) really, really need it.

onokazu

XOOPS Founder
Posted on: 2002/6/23 18:04
onokazu
onokazu (Show more)
XOOPS Founder
Posts: 617
Since: 2001/12/13
#5

Re: Forum: Post new thread button doesn't work

File: modules/newbb/page_header.php
Line 68, 83

change

echo "<input type='button' value='"._MD_POSTNEW."' onclick='location.href=\"newtopic.php?forum=".$forum."\"' />";

to

myTextForm(XOOPS_URL."/modules/newbb/newtopic.php?forum=".$forum."", _MD_POSTNEW);


Or if you prefer, you can just use <a> tag

echo "<a href='newtopic.php?forum=".$forum."'>"._MD_POSTNEW."</a>";


Alternatively, you can still use the old way which displays the "New Topic" image.

echo "<a href='newtopic.php?forum=$forum'><img src='".$bbImage['newtopic']."' alt='"._MD_POSTNEW."' /></a>";

Wayne

Just popping in
Posted on: 2002/6/23 19:42
Wayne
Wayne (Show more)
Just popping in
Posts: 35
Since: 2002/2/13
#6

Re: Forum: Post new thread button doesn't work

Thank you very much sir. It is much, much appreciated. I also want to thank you for having the "changes" file reflect the individual code changes. It'll help me keep up when I upgrade without wiping out all my little mods.

Wayne