xoops forums

Tjendol

Just popping in
Posted on: 2003/12/15 15:57
Tjendol
Tjendol (Show more)
Just popping in
Posts: 2
Since: 2003/12/15
#1

Selected module does not exist! When selecting modules from admin menu

Hi,

When I log in in the admin area (which goes fine), I get this message (see subject) when I try to click an item in the admin menu list.

I already made a new database but the same problem appears.
All the tables exist in my database.

I even installed XOOPS like ten times...


What could be the problem?

lykoszine

Module Developer
Posted on: 2003/12/15 16:11
lykoszine
lykoszine (Show more)
Module Developer
Posts: 244
Since: 2002/1/2 2
#2

Re: Selected module does not exist! When selecting modules from admin menu

Do you get the same result for ANY module?

Sounds like there is a problem with the file/folder structure.

Log in to your FTP and look in xoopsroot/modules/anymodule

and see if you can see at least an
index.php
xoops_version
.php
admin 
(folder)
language (folder)

Tjendol

Just popping in
Posted on: 2003/12/15 16:27
Tjendol
Tjendol (Show more)
Just popping in
Posts: 2
Since: 2003/12/15
#3

Re: Selected module does not exist! When selecting modules from admin menu

Hi,

First i put all the contents from the xoops-2.0.5.1 zip package in a new directory in my httpd root.

After that i did a clean install in my root dir (httpd).

All the files and dirs you named exist.

I can connect to the database, I can login as an admin...i think that people can even register.

I just can't use modules :(

I did work before btw. But i did a clean install because i had many installs in different directories.

I didn't change any folders, the structure is the same as in the zip file.

I get the same message on every module, yes...